הילה דודאל

עורכת מדור האוכל של ישראל היום -

הכתבות של הילה דודאל

אופציות כשרות ברוטשילד? "ג'ומה" החדשה שברה את הכללים

המקום צופה לפינת השדרה עם רחוב אלנבי • הוא מציע מנות חלוקה שמשלבות בין המטבח האסייתי והמקומי • המוזיקה בו מתגברת עם רדת הלילה ועמדת הדיג'יי בחלקו הפנימי מזמינה את הסועדים להמשיך בה את הבילוי • הבעלים: "אנשים כמהים לזה'"

הבר היפני שחיכינו לו נפתח: "רצינו שהמקום יבעט"

מאחורי "גאיג'ין" החדשה בתל אביב עומדים שלושה אנשי קולינריה מנוסים שהביאו איתם את עקרונות המטבח היפני במלוא הדרו • בהשראת איזקאיות בטוקיו, הם הצליחו לייצר אווירה מהודקת ומשוחררת כאחת • השף גיל-עד דאבוש: "הבאנו אוסף של חוויות וטעמים שהתגעגעתי אליהם"

מודיעין זוכה לאחת הפיצריות הנחשבות בעולם - ועוד חדשות אוכל

"פנינה פאי" הופכת למוסד של 25 שנה באירוע מיוחד, "משלוחה" נכנסת לעולם הפיין דיינינג, פתח תקווה פוצחת בפסטיבל בשר ובירה, ומה קורה כשארבעה שפים מסקרנים נכנסים למעבדת קוקטיילים? • הנה אירועי הקולינריה הקרובים והשווים

פלור: בר יין שקסמו בסוד הפרטים הקטנים

אחרי שחזרו משלוש שנות לימודי גסטרונומיה באיטליה, עדי רייף ואורי קורץ פתחו את בר היין והאוכל שלהם סמוך לפארק קריית ספר הקהילתי בתל אביב • הם מוזגים בו יינות טבעיים ומגישים באהבה מנות מדויקות שמשתנות מיום ליום • המתכון: פשטות