שלמות במחבת: ספריבס טלה עם מנגולד ועלי גפןנראה שאין גבול ליצירתיות בכל הנוגע למנות עיקריות שאפשר לעשות עם טלה • הפעם על הפרק: השף בני מדר עם ספריבס טלה בשילוב טעים במיוחד של חומוס ספרדי, מנגולד ועלי גפן ממולאיםבני מדר, שף אורח17.04.2022
מי מפחד מביצי דגים?לא כל אחד מתחבר לאכילת דגים, וזה בסדר גמור, אבל אלה שכן – מגלים שמדובר במעדן אמיתי • הנה מתכון שיגרום לאהבה שלכם למנה הזו לגדול, או אולי אפילו להתאהב בה לחלוטיןאבי לוי, שף אורח14.04.2022
שקדי עגל כאלה לא טעמתם מעולםעם קצת לימון מרענן ועם תוספת של קרם ערמונים, שקדי העגל האלה הם ממש לא הגרסה השגרתית שכולם מכירים • אם תפתחו קצת את הראש, גם אתם תוכלו להתמכר למתכון המעולה הזהאבי לוי, שף אורח14.04.2022
מנת הטלה שתעשה לכם את החגהשף בני מדר, ממסעדת ספרה הכשרה ברחובות, מציג מתכון לאוסבוקו טלה ברוטב יין אדום עם פירות יבשים וערמונים • אם אתם חובבי השילוב של בשר וטעם מתקתק, אסור לכם לפספסבני מדר, שף אורח13.04.2022
זה רק נראה מסובך: קינוח הפסח של השף אבי לוילקראת החג השף של "המוציא" ו"מצלה" הירושלמיות משתף את המתכון לקינוח פסח שווה במיוחד: מסאפן פיסטוק וגלידת וניל וקרם קרמל מלוח • רוצו לנסות אבי לוי, שף אורח13.04.2022
אוסבוקו, מח עצם וספריבס צלויים בתנור עם אנטיפסטיכן, המתכון הזה לוהט וטעים בדיוק כמו שהוא נשמע בכותרת • השף בני מדר (מסעדת ספרה ברחובות) מציג את הגרסה שלו לעיקרית שתכניס את כל הסועדים בשולחן החג להלםבני מדר, שף אורח12.04.2022
אמפנדס כשר לפסח שגם ילדים אוהביםמי אמר שבחול המועד חייבים להתפשר? קבלו מתכון יצירתי, מעניין ובעיקר קליל לאמפנדס עם תרד שכנראה יגמרו עוד לפני שיספיקו להתקררעומר בן דור, שף אורח12.04.2022
האורחים יעופו עליכם: מתכון לפילה לברק על קרם ארטישוק ירושלמי ושקדיםעדיין לא מצאתם את המתכון המושלם לעיקרית לליל הסדר? תקראו מה יש לשף מסעדת "פיש קיטשן", אלעד לוי, להציע לכם, אנחנו ממליצים בחוםאלעד לוי, שף אורח07.04.2022
אורז אסור, אורז מותר: מתכון לתוספת הכי מגניבה לשולחן החגכולם משקיעים בקדרות, בסלטים ואפילו באלכוהול, ואיכשהו התוספות הפחמימתיות לצד המנות נשכחות בצד • השף בני מדר (מסעדת "ספרה") עם מתכון קל שיתן לתוספות הצד את הכבוד הראוי על שולחן החג שלכםבני מדר, שף אורח27.03.2022
50 גוונים של טופו: כך תשלבו אותו בכריך בצורה מושלמתנמנעים? אין לכם מושג מה אתם מפסידים • בקטע לא מובן, הטופו עדיין לא זוכה לכבוד המגיע לו כאן בישראל, למרות הגמישות שלו ויכולת ספיגת הטעמים המושלמת, והוא גם חלבון מעולה • השף גבי זילבר (פלאנט X) עם שלושה מתכונים מושלמים לתיקון התדמית והטעםגבי זילבר, שף אורח25.03.2022
בהצלחה עם להתאפק: ה-מתכון לבראד פודינג של גוז' ודניאלסיפורו של קינוח די מאולתר שהתחיל בטעות ומרצון של השף להשתמש כהלכה בשאריות מזון - והפך ללהיט מספר אחת של מסעדה שגם ככה נחשבת לטעימה במיוחד • השף שניר אנג סלע משתף את המתכון לקינוח הממכרשניר אנג סלע, שף אורח23.03.2022