מי מפחד מביצי דגים?לא כל אחד מתחבר לאכילת דגים, וזה בסדר גמור, אבל אלה שכן – מגלים שמדובר במעדן אמיתי • הנה מתכון שיגרום לאהבה שלכם למנה הזו לגדול, או אולי אפילו להתאהב בה לחלוטיןאבי לוי, שף אורח14.04.2022
שקדי עגל כאלה לא טעמתם מעולםעם קצת לימון מרענן ועם תוספת של קרם ערמונים, שקדי העגל האלה הם ממש לא הגרסה השגרתית שכולם מכירים • אם תפתחו קצת את הראש, גם אתם תוכלו להתמכר למתכון המעולה הזהאבי לוי, שף אורח14.04.2022
זה רק נראה מסובך: קינוח הפסח של השף אבי לוילקראת החג השף של "המוציא" ו"מצלה" הירושלמיות משתף את המתכון לקינוח פסח שווה במיוחד: מסאפן פיסטוק וגלידת וניל וקרם קרמל מלוח • רוצו לנסות אבי לוי, שף אורח13.04.2022