אמילי עמרוסי

בעלת הטור "חיים שלי" במוסף שישבת. נולדה בירושלים, גדלה בירושלים, מתגוררת בירושלים. אמא לשלושה בנים ובת. אהבתה הגדולה היא כתיבה. השנייה: אפרסמון. בשנת 2009 ראה אור ספר הביכורים שלה - "תריס", ושנה אחר כך יצא ספר הילדים הראשון שלה, "נרי מסתפרי"; החל מ-2017 יוצאים לאור כרכי הסדרה הפופולרית פרי עטה "הפרשה - פרשת השבוע לילדים". מגישה ב"כאן" רשת ב' את התוכנית "אמילי והפרופסור"; שותפה בצוות המגישים של יומן האקטואליה "כאן הערב" ברשת ב'; בעלת טור בירחון הנשים הדתיות "פנימה"; מלמדת כתיבה ועיתונות ושותפה בפרויקטים של יצירה וכתיבה. כיהנה כדוברת מועצת יש"ע בזמן המאבק בתוכנית ההתנתקות ואחריה, וכן ככתבת בחדשות עשר ומגישת תוכנית הבוקר בערוץ. 

הכתבות של אמילי עמרוסי

גבר הולך לאיבוד דרך מרפסת: הפוסט טראומה מלבנון השנייה הפכה לסרט

אלעד דוידוביץ' שיקוביץ' מתעד את עצמו בסרט "מרפסת", שמוקרן השבוע בפסטיבל הקולנוע הבינלאומי בירושלים, כנוכח־נפקד במציאות • כמי שמתמודד עם פוסט־טראומה ממלחמת לבנון השנייה, הוא מספר על חוויית הלחימה: "פקודות לא הגיוניות, כאוס"

מורמים מעם, מרמים את העם - מגיעים לנו מנהיגים ראויים יותר

במשך שבעה חודשים אנחנו מחטטים באתרי החדשות כדי להבין מה אומרות התקנות, נמקים כלכלית, משלמים מחירים נפשיים וחברתיים - בעוד מנהיגינו מצפצפים עלינו • אני רוצה שראש השב"כ, השרה גמליאל וכל שאר ה"מחפפים" יסתכלו בעיניי אחי הקטן, שהתחתן בחתונת קורונה • דעה