Loading...

צילום: משה בן שמחון

האם "משבר השנה" עבר בשלום? ביקרנו במסעדת "מנה"

במקום הכי נמוך בתל אביב? נסו דווקא בלוקיישן הכי אטרקטיבי בתל אביב • המסעדה, בפינת הרחובות בוגרשוב והירקון בעיר, נפתחה דווקא כחצי מעדנייה, אך בהמשך שינתה צורתה ושמה, צירפה את השף ינון אלעל ("מחניודה") ושדרגה את התפריט • יצאנו לטעום

כשמסתכלים במבט ראשון על מסעדה, לא משנה איזו, שנמצאת בלוקיישן "מתויר", המחשבה הראשונית שלנו יכולה ללכת לשני כיוונים: אם שזו מלכודת או שזה סתם יהיה יקר ולא יעבוד. בכל מקרה, הכיוון הוא לא להיקשר יותר מדי.

במקרה של "מנחם" ("מנה" כיום), שעוד מתחילתה הלוקיישן שלה נחשב ל"מנחוס". פינת הרחובות בוגרשוב והירקון בתל אביב לא עשה לה חסד, אבל היא הפתיעה ובגדול, למרות שכולם יודעים שמכל התקופות הכי גרועות לפתוח מסעדה, לפני שנה הייתה בערך הגרועה מכולן.

בעלי המסעדה, עומרי קאופטייל ונועה ברלינסקי, פתחו אותה בתחילת הדרך כחצי מעדניה-חצי מסעדה, ולאט לאט צלחו את חבלי הלידה והמשברים עם השינויים הנדרשים, הכוללים, בין היתר, את צירוף השף ינון אלעל, שכיכב בעונות קודמות של "משחקי השף" ועבד ב"מחניודה" ובמסעדת מישלן במקסיקו סיטי.

אלעל שינה את התפריט לגמרי ושדרג אותו, גם בגזרת הערב, שהפך למהודק ואיכותי יותר, וגם בתפריט הבראנץ' החדש.

אחרי לא מעט ביקורים שם בתחילת הדרך ללא וידאו, הגענו הפעם מצוידים כדי שגם אתם תכירו אותם ואת הדרך שהם עברו יותר לעומק.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...