המקום החדש של השף אבי ביטון בת"א

בשורת בילוי חדשה בלב תל אביב: "קפה פופולר" מציע שתי חוויות בילוי שונות, ביסטרו בקומה אחת ובר אלכוהול במרתף

שף אבי ביטון ושף תומס זוהר // צילום: מתן כץ

לאחר שתפס תאוצה בניו יורק ובערים הנחשקות באירופה, טרנד מקומות הבילוי החמים ששוכנים בבתי מלון בוטיקיים מגיע גם לישראל. שנים של תכנונים והכנות הגיעו לסיומן, ובימים אלו מושק "קפה פופולר" בבית המלון החדש "ג'ייקוב סמואל" בצומת הרחובות המבוקש בתל אביב: דיזנגוף-ארלוזורוב, שיציע ביסטרו ובר שמח עם תפריטי אוכל ואלכוהול משובחים.

"קפה פופולר" הוא פרי יצירתם של ארבעה מסעדנים תל-אביביים: עומר כצמן ותומר שפלר (יאסו, ז'ה פיקניו), השף אבי ביטון (אדורה, סוליקה, מזל טלה) ונדב לאור (טאיזו, צ'יקטי), ששאבו את השראתם ממקומות הבילוי החמים ביותר בעולם, דוגמת Soho House בברלין, Hôtel Costes בפריז, Chiltren Firehouse בלונדון ו-PH-D Lounge בניו-יורק.

המקום מתפרס על שתי קומות בבית המלון הבוטיקי ומציע שתי חוויות בילוי שונות, קומת הכניסה מהווה ביסטרו עם תפריט שנבנה על ידי השף והבעלים אבי ביטון, והקומה התחתונה והמחתרתית, הממוקמת מתחת לאדמה, מהווה בר עם תפריט אלכוהול משובח ותפריט אוכל המותאם לאלכוהול.

לדברי עומר כצמן, מבעלי "קפה פופולר", "אנחנו מאוד מתרגשים להביא את בשורת הבילוי החדשה ללב תל אביב. השותפים שלי ואני מגיעים מרקעים מקצועיים שונים אך דומים, מה שיוצר סינרגיה ייחודית, ולכולנו מטרה אחת משותפת: להקים מתחם בילוי עם אווירה כיפית, ניחוח אורבני-מקומי שתהיה בו גם אווירת חו"ל, שירות מצוין, אוכל מעולה ואלכוהול משובח, שיעניקו ביחד חוויה של 360 מעלות".

המסעדה של "קפה פופולר" תגיש תפריט ביסטרו מקומי בשלושה סרוויסים: בוקר (11:00-8:00), צהריים (17:00-12:00) וערב (24:00-17:00), ותציע מנות ב-6 קטגוריות: ירקות, סלטים, פסטות, בשר, דגים ומנות קטנות לחלוקה. בנוסף, התפריט כולל מגוון מנות צמחוניות.

באקלווה כבד אווז // צילום: מתן כץ 

 

בין המנות שיוגשו בביסטרו "קפה פופולר":

קרפצ'יו תפוחי אדמה – תפוח אדמה צלוי עם קרם פרש בזיליקום, שמן זית ופרמז'ן (42 שקלים)

קיסר ישראלי – לב חסה צלויה, רוטב קיסר, שיפוד עוף ועשבי תיבול (54 שקלים)

טוסט סרטנים - חלה מתוקה, בשר סרטנים, שאלוט מקורמל, גבינת שברה (72 שקלים)

באקלווה כבד אווז – כבד אווז, פילו, דבש מתובל, פיסטוקים וקוקוס (78 שקלים)

מולים "פלפל צ׳ומה" – מולים שחורים, חמאה צהובה, פלפל צ׳ומה, קריספי שום, כוסברה (98/128 שקלים)

אל הבר של "קפה פופולר" יש לרדת לקומה 1- מהלובי של בית-המלון במדרגות ספירלה, החושפות חלל אופנתי. הבר יציע תפריט יין ייחודי, קליל ושונה בנוף הברים התל-אביביים, המושתת ברובו על יקבים ישראליים איכותיים, בנוסף לתפריט אלכוהול רחב שיציע מגוון מותגי ערק ישראליים ומותגי ג'ין ישראליים.

קומת בר אלכוהול ואוכל // צילום: מתן כץ

 

בין המנות הבולטות בבר:

פלפל חריף וטלה - פלפל חריף קלוי, בשר טלה קצוץ ורכז רימונים (36 שקלים)

סיגר פופולר - חלקי פנים מהגריל, טחינה, רסק עגבניות טריות ופלפל חריף (56 שקלים)

סופריטו תמנון – תמנון מקומי, תפוחי אדמה ועגבניות חריפות (58 שקלים)

נוקידס טריפוליטאי – ניוקי סולת, רוטב עגבניות חריף, דגי ים ובוטרגה (78 שקלים)

 

CAFÉ POPULAR

www.cafepopular.co.il

כתובת: דיזנגוף 197, ת"א

שעות פעילות: 19:00 עד אחרון הלקוחות, בכל ימות השבוע

טלפון: 03-5552020

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר