כולנו מחפשים אוכל מנחם לימי הקורונה המבודדים, ואין כמו אוכל אסייתי משובח כדי להעביר את הארוחה המושלמת, גם אם הוא מגיע בטייק אווי.
מסעדת "פאפאסן" של השף משה בדישי, שעד לאחרונה תיפקד כשף של רשת "מינה טומיי", השיק את הפרויקט החדש שלו רק לפני חודשיים באמצע רחוב כצנלסון בגבעתיים (כן כן, יצאנו מתל אביב) וכבר צריך להתרגל למצב החדש – מעבר למשלוחים.
למנות ראשונות הוגשו סום טאם – סלט פפאיה חריף נהדר, מנת נאמס ויאטנמי, עלי אורז קריספיים במילוי פרגית קצוצה ועשבי תיבול, וביף באן ממולאות בבשר בקר בבישול ארוך ורטבים מופלאים. בסלט הפאפאיה אין כל כך איפה ליפול והוא היה טוב, עלי האורז היו די מוזרים אך טעימים והבאן בקר היה פיקנטי במידה וטעים עוד יותר במידה.

העיקריות שלשמן התכנסנו כללו צ׳יקן טיקה מסאלה עם קוביות פרגית צלויות, אינדי קארי עוף, תבשיל קארי צהוב עם עוף ופאפא נודלס- מנת אטריות ביצים עם בקר, סוגי פטריות ורוטב צ׳זה וכמהין.
הצ'יקן טיקה היה אכזבת הארוחה, והאמת? הוא לא היה כל כך אכזבה, לא היה בו משהו לא טעים, מנה רגילה של אורז ופרגיות. הפרגיות לא התייבשו והאורז היה טעים אבל ביחס לשאר הארוחה זו הייתה המנה שכביכול "התבאסנו" עליה. על הנודלס והקארי עפנו ואם היו מגיעות עוד כמה קופסאות של זה הן כנראה היו נגמרות במהירות בלי שהיינו צריכים לקרוא לעוד אנשים לתגבור.

בגזרת הסושי הגיע קומבו פאפאסאן של 18 יחידות - 4 יחידות שיטאקי טונה, 4 יחידות ספייסי סלמון, 8 יחידות טוגרשי פליים, ניגירי טונה וניגירי סלמון. הורגלנו לסטנדרטים גבוהים ממה שיודעים לעשות במקום הזה עם דגים אז לא הופתענו גם הפעם כשהסושי היה נהדר.
המנה המנצחת: אינדי קארי עוף. השילוב של חלב קוקוס, עדשים וקשיו חצוי תמיד מנצח. אבל האמת היא שכל המשלוח ניצח. חוקי המדור שהומצאו ממש הרגע מאפשרים יותר ממנצח אחד.
נקודות לשיפור: הקארי הגיע באריזת פלסטיק שהתנפחה בעקבות החום. כן, זה מה שאכזב אותנו בכל הארוחה הזאת.
טווחי מחירים: 42 (סום טאם) – 94 (קומבו פאפאסן). מחירים הגיוניים בהתחשב בגודל המנות. רוצו והזמינו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו