החורף כבר כאן והמסעדות נערכות בהתאם

חגיגות חג מולד, מרקים ומשקאות חורפיים: החורף הגיע לסצנה הקולינרית • וגם: סניף חדש ליומנגס בב"ש • חדשות האוכל

"רול טריקולור" של "דלי אסיאתי" // צילום: אסף קרלה

חודש דצמבר הוא אחד החודשים העמוסים בשנה, על אחת כמה וכמה בעולם הקולינרי. מלבד חג החנוכה על שלל סופגניותיו ולביבותיו. ישנו גם חג המולד שנחגג במוסדות קולינריים רבים ברחבי הארץ, תפריטי חורף חדשים שהושקו, מסעדות חדשות שנפתחו, וכל זה עוד לפני שהתחלנו לדבר על מבצעי ערב השנה החדשה שיגיע אלינו בעוד כשבועיים. לפניכם מרבית השינויים והחדשות שחלו בימים האחרונים בסצנה הקולינרית בישראל

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר