אחד השפים הטובים בעולם והכוכב של המטבח הפרואני, חורחה מונוז, מגיע לישראל. יחד עם השף הבכיר, תומר טל, הוא יפתח מסעדה בינלאומית בתל אביב למשך 20 ימים בלבד. לשניים יצטרפו אמן הקוקטיילים הספרדי וילד הפלא של המיקסולוגיה הספרדית, סנטיאגו אורטיז ג׳אקום, והשף פטיסרי האיטלקי שזכה לתואר הקונדיטור הטוב באסיה, פבריציו פיורני.
יש שיאמרו כי מדובר בארוחה של פעם בחיים: מסעדת 20Days by American Express מבית "ראונד טייבלס קונספט" ואתר החוויות toMIX נפתחת בתאריך 8 ביוני במלון NYX, שברחוב הרכבת 29, תל אביב, לארוחת טעימות אינטימית בת עשר מנות. המנות שיצרו שני השפים משלבות את חומרי הגלם הים תיכונית עם התשוקה והססגוניות של המטבח הפרואני. את הארוחה ילוו קוקטיילים ייחודיים על בסיס מותג הפרימיום "טקילה פטרון" של סנטיאגו אורטיז והיא תיחתם בקינוחים מרהיבים של השף קונדיטור, פבריציו פיורני.
השף תומר טל נחשב היום אחד השפים המוערכים בישראל. הוא זכה להכרה בינלאומית נרחבת כאשר מסעדת "ג׳ורג׳ וג׳ון" במלון דריסקו אותה הוא מוביל, העפילה בתחילת השנה למקום השישי בדירוג המסעדות הטובות במזרח התיכון של 50Best Restaurants ואף דורגה כמסעדה הטובה ביותר בתל אביב.
השף מונוז זוכה כוכב המישלן, שלצידו יבשל טל את הארוחה האינטימית, נחשב, כאמור, אחד השפים הטובים בעולם. מונוז עמד מאחורי המסעדות הפרואניות הטובות ביותר בפרו ובברצלונה. בתפקידו האחרון היה השף של מסעדת Astrid&Gaston המהוללת בלימה, אותה הוביל למקום הרביעי בדירוג LATAM50BEST ולמקום 98 בדירוג 50 המסעדות הטובות בעולם. לפני כן הקים מונוז את מסעדת Pakta של קבוצת אל בארי בבעלות אלברט אדרייה בברצלונה. תחת הנהגתו עוטרה המסעדה בכוכב מישלן ודורגה כמסעדה הבינלאומית הטובה ביותר בידי ABC. הבישול שלו משלב את התשוקה והססגוניות הלטינית עם טכניקות הבישול הקלאסי של המטבח העילי ומתבלט כאחד הקולות המסקרנים בעולם הקולינריה היום.
פרויקט 20Days by American Express מבית "ראונד טייבלס קונספט" נערך גם בשנת 2022 וזכה להצלחה מרובה, אז הורכבה נבחרת שפים בכירים אחרת מרחבי העולם ופתחה מסעדה למשך 20 ימים.
הטבה בלעדית על סך 100 שקלים ניתנת למחזיקי כרטיס אמריקן אקספרס בהזמנה תמורת הטבת בונוס.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו