חדשות האוכל: ניחוחות חזרה לשגרה

אם לא יקרה משהו בלתי צפוי, בשבועות הקרובים, ממש בקרוב, נוכל לחזור לשבת במסעדות • לקראת הקאמבק החגיגי, יש כמה מבצעים שחובה שתכירו

סוף סוף מסעדות! גיא גמזו ומקאלן // צילום: אפיק גבאי // סוף סוף מסעדות! גיא גמזו ומקאלן

הפרויקט הקולינרי של מקאלן

בין התאריכים 14 ל-18 במרץ, סמוך למועד המשוער של פתיחת המסעדות, משיק מותג הוויסקי פרויקט קולינרי מסקרן במיוחד בהשתתפות מיטב השפים והמסעדות המפורסמות. הפרויקט, שנקרא The Macallan Culinary Experience, הוא פרי שיתוף פעולה של המותג עם שמונה שפים מובילים: יובל בן נריה, תומר טל, מושיקו גמליאלי, תמר כהן צדק, שרון כהן, אוראל קמחי, יוסוף זוזו חנא וגיא גמזו.

כל אחד מן השפים יצר ארוחת טעימות אקסלוסיבית במיוחד שתימכר בכל יום לעשרה אנשים בלבד ותעלה 250 שקלים לסועד. שיזכה גם, כמובן, לטעימות וויסקי, ולא מעט מהן. 

הכרטיסים ימכרו מראש במסגרת "כל הקודם זוכה", כשהתשלום יעשה בכרטיסי אשראי בלבד והמחיר, 250 ש"ח לכל אורח ויכלול תפריט טעימות מלא שילווה בבקבוק סינגל מאלט יוקרתי של The Macallan. הזמנת מקום לארוחה תיפתח למכירה, ב-9.3 בשעה 18:00 באתר יבואנית האלכוהול 'אקרמן' ומוגבלת לשולחן שף מיוחד המכיל עד כ10 סועדים ובהתאם להנחיות משרד הבריאות. 

סוף סוף מסעדות! גיא גמזו ומקאלן // צילום: אפיק גבאי
סוף סוף מסעדות! גיא גמזו ומקאלן // צילום: אפיק גבאי

מיאזאקי

חודשים לאחר שנסגרה במיקומה ברמת החייל, הדיינר היפני של יובל בן נריה (טאיזו) חוזר למיקום מפתה במיוחד - שרונה מרקט, מקום מושמץ שחווה רנסנס קולינרי מדהים. שדרוגים נחוצים נעשו, התפריט רוענן, וכעת, עם מנות חדשות, מיאזאקי גרסת 2021 יוצאת לדרך.

אז מה השינויים שעל הפרק? קודם כל, בפן הקולינרי ישנו שיתוף פעולה מסקרן עם השף יוג'י טנאבה, שעומד ברשת THANK היפנית, כאשר בן נריה צפוי לשלב מנה שלו, ראמן ים תיכוני, בתפריט הרשת ביפן. במביל תושק בישראל מנה שהיא סימן ההיכר של השף היפני - ראמן עוף קר.

בנוסף, יכלול התפריט החדש קבבויאקי עם קבב בקר, קלאב סנדוויץ' סלמון, קריספי צ'יקן בלחמניה ועוד. 

ההזמנות מהסניף נעשות באופן דיגיטלי בלבד, מול מסכים יעילים ומהירים. דבר מעניין בפני עצמו וקונספט שכבר קיים במקומות רבים בעולם, אך לא מספיק בישראל.

להזמנות: https://wolt.com/he/isr/tel-aviv/restaurant/miazaki

קריספי צ'יקן של מיאזאקי // צילום: איליה מלניקוב
קריספי צ'יקן של מיאזאקי // צילום: איליה מלניקוב

פאפאג'ונס מגיעה לירושלים

רשת הפיצריות השלישית בגודלה בעולם מגיעה לראשונה לעיר הבירה עם סניף חדש, שביעי בישראל, ברחוב קרן היסוד בירושלים.

הסניף החדש, הדומה בעיצובו לשאר הסניפים בישראל, משתרע על פני כ-110 מטרים, ויכלול גם מקומות ישיבה.

קרן היסוד 38 ירושלים

שעות פעילות הסניפים והמשלוחים: א-ש, בין השעות 12:00-00:00

להזמנות 6699 * www.papajohns.co.il


סניף פאפא ג'ונס בירושלים // צילום: יחצ
סניף פאפא ג'ונס בירושלים // צילום: יחצ

מנקאי בג'וסה

רשת המיצים הבריאים משיקה שיתוף פעולה חדש, ברור שבריא, הכולל מנות בהן משולב מנקאי, צמח המים שהולך וצובר תאוצה בתפריטי מסעדות בישראל. בין המוצרים נמצא "בוסטר" הכולל בקבוק קטן של מנקאי וחומרים מזינים נוספים, מרק מנקאי לחיזוק המערכת החיסונית, פודינג ועוד.  

ניתן להשיג בסניפים ובמשלוחים דרך האפליקציות

צילום: יחצ
צילום: יחצ

דלי קרים ונוטלה

רשת הגלידריות משיקה קולקציית מוצרים עם ממרח השוקולד האהוב. הקולקצייה תימכר ב21 סניפי הרשת ותכלול ארבעה מוצרים: גלידת נוטלה, גלידת וניל עם נוטלה, וופל בלגי עם נוטלה וקרפים עם נוטלה.

נוטלה ודלי קרים // צילום: מתן נעים
נוטלה ודלי קרים // צילום: מתן נעים

דונאטס בפיצה האט

רשת הפיצריות הודיעה על שיתוף פעולה עם רשת "מר.דונאטס" במסגרתו יימכרו בפיצריות דונאטס בטעמי אוראו, קליק ולוטוס. לרגל תחילת שיתוף הפעולה תימכר שלישיית דונאטס ב24.90 שקלים ונוסף על כך תוכלו להנות ממבצע השקה של שתי פיצות משפחתיות ומארז דונאטס ב 120 שקלים.

להזמנות: http://www.pizzahut.co.il/

מר.דונאטס // צילום: אסף קרלה
מר.דונאטס // צילום: אסף קרלה

רי-בר

רשת משקאות הבריאות מתגייסת למבצע החיסונים הלאומי ותעניק 15% הנחה על משקאות ירוקים מהתפריט לבעלי הדרכון הירוק. בין המשקאות שוט עשב חיטה, סופר גרין, סופר דיטוקס ועוד. ההנחה בתוקף עד ה20.3.21

ניתן להשיג בסניפי הרשת ברחבי הארץ: https://www.rebar.co.il/

הירוקים של רי-בר // צילום: ditales studio
הירוקים של רי-בר // צילום: ditales studio
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר