לפתוח מסעדה זה דבר לא קל, מדובר בהרפתקה כלכלית מסוכנת שלא מעט חוששים לקחת, וזה עוד בימים רגילים ולא כשמגיפה משתוללת בחוץ. המצב הופך לשברירי הרבה יותר כשמדובר בפתיחת מסעדה בתל אביב רגע לפני הסגר השני. השף יגאל מולנר הוא אחד מאותם אמיצים שהחליטו לפתוח מסעדה בתקופת הקורונה כשהמצב השתפר והחל בתקופת הרצה למסעדת "חבשוק" בשוק הכרמל בתל אביב.
עם זאת, כמו רבים גם הוא לא שיער שהגל השני יביא עימו סגר נוסף שיחייב אותו לעבור למתכונת משלוחים בלבד ודי מצא את עצמו ללא היכולת לצאת לדרך עם המקום החדש. מולנר, בלית ברירה כאמור, פועל כעת אך ורק במתכונת משלוחים ומי שהתגייסו לעזור לו הם רבים מחבריו השפים.
.jpeg)
השפים טום אביב, תומר טל (ג'ורג' וג'ון), תומר אגאי (סנטה קתרינה), אוראל קמחי (פופינה), יניב גור אריה ויוגב ירוס חברו למולנר לטובת ספיישלים משלוחים חגיגי לרגל פתיחת מסעדת "חבשוק", במסגרתו כל אחד מהם יכין, בשיתוף מולנר, שתי מנות ספיישל שימכרו במשלוח למשך שלושה ימים בלבד.
בין היתר, נמצא בתפריט הספיישלים קצלונה חלקי פנים של טום אביב, המבורגר שפונדרה פופינה סטייל של אוראל קמחי או מנת הרינג של יוגב ירוס. בתפריט הקבוע של חבשוק, אגב, נמצא מנות דוגמת פטוש מוח עצם, כרוב על המנגל עם לאבנה, שניצל בקר או המבורגר עם גבינה צפתית.
את המשלוחים ניתן להשיג, יחד עם הספיישלים החדשים בטלפון 036308148, אפליקציית תן ביס או בעמוד הפייסבוק של המסעדה https://www.facebook.com/havshuk
איך היה לנו האוכל של "חבשוק"? בשבוע הבא במדור "המשלוח היומי"
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו