צילום: איליה מלניקוב // ריבוע פיצה ב"סופר פיצה"

"תקופה מאתגרת, עולם המסעדנות ספג מכה קשה"

"סופר פיצה", המסקרנת של דייויד פרנקל ויובל שניר פעלה במשך שבוע בודד ונאלצה לסגור את שעריה • כעת היא יוצאת לדרך חדשה, במתכונת קצת שונה • פרנקל: "נעבור את זה, מאמינים במוצר שלנו"

בתחילת חודש מרץ סיפרנו לכם בהתרגשות על "סופר פיצה", מקום חדש ושונה בנוף הפיצריות התל אביבי, בהובלת השף דייויד פרנקל (פרונטו) והאופה והמסעדן יובל שניר (בר לחם). באותו זמן פחות או יותר עשה נגיף הקורונה את צעדיו הראשונים בארץ וימים ספורים לאחר מכן גרם לסגר ארצי ועולמי וכל המסעדות, כולל "סופר פיצה" שהייתה פתוחה פחות או יותר שבוע אחרי הרצה, נאלצה לסגור את שעריה לפני שהפיצות הטעימות, היפות והמצטלמות היטב שלה הפכו ללהיט באינסטגרם.

 "סופר פיצה" שוכנת בצומת הרחובות לבונטין ומקווה ישראל בתל אביב, במקום בו שכן עד לא מזמן ההירו ראמן וסמוך למקומות בולטים אחרים דוגמת "טאקריה", ההמבורגר "גורמה 26" ובית הקפה "Waycup". המקום עבר שיפוץ אינטנסיבי ונקנה ציוד חדיש ותנורי אפייה מיוחדים, אך כאמור, כל זה החזיק שבוע בלבד, עד שהגיעה הקורונה.

השבוע, כעבור חודשיים, עם מגבלות מכאן ועד אלוהים יודע איפה, פרנקל ושניר התאוששו, גייסו צוות חדש, התאימו את עצמם ואת המקום להוראות הנדרשות ויצאו לדרך מחודשת עם הרצה, בפעם השנייה בתוך חודשיים, הפעם, לאיסוף עצמי בלבד, ובימים הקרובים גם למשלוחים.

 


היצע הפיצות של "סופר פיצה" // צילום: איליה מלניקוב

נכון לעכשיו, כאמור, ניתן לרכוש פיצה באיסוף עצמי במקום בלבד, אך בשתי גרסאות. לקנות אותה חמה ולרוץ הביתה לאכול כמה שיותר מהר, או להעניק לפיצה טיפול אחרון בתנור הביתי שלכם, דקות בודדות על 220 מעלות. כן, אנחנו יודעים, זו לא אותה חוויה, אבל קחו ביס או כמה מהפיצה ואנחנו בטוחים שלא ישנה לכם כל כך אם אתם יושבים במסעדה או בסלון הדירה שלכם.

"זו תחושה לא קלה", מספר פרנקל. "השקענו בשנתיים האחרונות המון כסף, מאמץ וחשיבה ואז אחרי שבוע נאלצנו לסגור. הרצה של מקום זו תקופה אינטנסיבית ויקרה ואנחנו חווים אותה עכשיו מחדש. עם זאת, אנחנו מאמינים במוצר שלנו ובייחודיות שלו. למרות כל הקשיים ברגע בו יכולנו לפתוח את הדלתות מחדש ניצלנו את ההזדמנות, גייסנו כוח אדם נוסף ואיכותי והתחלנו מחדש".

"אנחנו מקפידים ופועלים על פי הנחיות משרד הבריאות", ממשיך השף. "הגבלנו את כמות הלקוחות לארבעה תוך שמירת מרחק, סימנו את הרווחים על הרצפה, ביטלנו את ההושבה וכל הצוות עוטה מסיכות וכפפות ומקפיד על הסטריליות המירבית".

לסיכום, נושא פרנקל מסר אופטימי: "עולם המסעדנות יעבור מכה קשה יותר בגלל המשבר הכלכלי כתוצאה מהמצב ופחות בגלל אופי המגפה. אני מאמין בצורך של אנשים עדיין לצאת לבלות ולאכול, אנחנו עם של אנשים חמים והריחוק הזה לא יהיה פה לנצח. אני צופה כי לא רחוק היום בו מקומות הבילוי יחזרו להיות צפופים ומלאים. אנו נרגשים לפתוח מחדש את ״סופר פיצה״ ולצעוד לדרך חדשה ומוצלחת כמו שצפינו לה כשפתחנו אותה לראשונה".

 


 "יוצאים לדרך חדשה ומאמינים במוצר שלנו" // צילום: איליה מלניקוב

שעות פתיחה:  ימים ראשון-חמישי, 12:00-24:00, שישי 12:00-16:00

לבונטין 19, תל אביב

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...