התעשייה האווירית זכתה במכרז בהיקף של 240 מיליון דולר לייצור כנפיים למטוסי האימון T-38 של חיל-האוויר האמריקני. כאמור, התעשייה האווירית מייצרת כנפיים למטוסי האימון T38 של חיל-האוויר מאז שנת 2011.
מטוס ה-T38 נכנס לשרות בחיל-האוויר האמריקני בשנות ה-60, ובמהלך השנים עלה צורך להתאים לו כנפיים חדשות. הכנפיים ייוצרו בחטיבת תעופה של התעשייה האווירית, בקו העסקי של להב-מבנים תעופתיים. חטיבת תעופה של התעשייה האווירית החלה לפעול בינואר 2019, זאת כחלק מהאסטרטגיה העסקית החדשה של החברה.
במסגרת הקמת חטיבת התעופה מוזגו שלוש חטיבות מתוך שש חטיבות החברה שהיו קיימות באותה עת, וכן מפעל להב של חטיבת כלי טיס צבאיים. המיזוג כלל צעדים משמעותיים למיקוד עסקי, התייעלות והשמה של כ-5000 עובדים.
רק בחודש אוקטובר האחרון ביצעה החטיבה עסקת משמעותית בתחום ההסבות של מטוסי נוסעים למטוסי מטען, עם חברת GECAS, בהיקף של מאות מיליוני דולרים. הכנסותיה של חטיבת תעופה בשלושת הרבעונים הראשונים של 2019 מסתכמות בכמיליארד דולרים.

סמנכ"ל ומנהל חטיבת תעופה בתעשייה האווירית, יוסי מלמד // צילום: התעשייה האווירית
בחטיבה החדשה פועלים ארבעה קווי עסקים ממוקדים ומוטי יצוא, אחד מהם הוא להב-מבנים תעופתיים. הקו העסקי של להב אחראי לייצור ופיתוח טכנולוגיות מתקדמות בחומרים מרוכבים, מבנים תעופתיים וייצור מכלולים. בין הפרויקטים המתבצעים בלהב נמצא גם קו ייצור כנפי F-35, וייצור המעטים (סקינים) של כנפיים אלה. חטיבת תעופה מספקת מגוון שירותים לחברות האירוספייס הגדולות בעולם, ביניהן: לוקהיד מרטין ובואינג, חברות התעופה מרכזיות כגון: אלאיטליה ו- Wizz Air, וחברות שילוח כמו: אמאזון ו-DHL.
סמנכ"ל ומנהל חטיבת תעופה בתעשייה האווירית, יוסי מלמד אמר כי "הזכייה במכרז הנוכחי הינה הוכחה נוספת לאמון וההכרה שרוכש חיל האוויר האמריקני כלפי התעשייה האווירית, בתחום המבנים התעופתיים. התעשייה האווירית משמשת כמרכז מצוינות בנושא ייצור כנפיים למטוסי F-16 , F-35 ו-T38, ותמשיך ליצר את כנפי T-38 באיכות גבוהה, העונה לדרישות הלקוח, תוך עמידה בלוח הזמנים הנדרש".