קצב הגעת אוזניות ה-TWS ממשיך לעלות וחברת ג'ברה, מהמובילות בתחום - משיקה בישראל (עוד) דגם חדש שנקרא Elite 7 Pro אשר משפר משמעותית את רוב המאפיינים של דגם ה-Elite 75t אותן הן החליפו.
ה-Elite 7 Pro הן הדור ה-6 של אוזניות ללא חוטים של JABRA, אשר עשתה שימוש בסריקות של יותר מ-62,000 אוזניים כדי ליצור את ההתאמה הארגונומית המושלמת, עם פרופיל מינימליסטי, נקי ואלגנטי ועיצוב שמיועד לשבת בנוחות וביציבות בתוך האוזן.
טכנולוגיית MultiSensor Voice של ג'ברה משלבת את המיקרופונים, חיישן מיוחד בכל אחת מהאוזניות ואלגוריתמים ייחודיים לניתוח והתאמה לסביבה. החיישנים מופעלים אוטומטית כאשר ישנה רוח ברקע, ועושים שימוש בטכנולוגיית Bone Conduction להעברת הקול. הקולות נקלטים ומנותחים על ידי האלגוריתמים לביטול מיידי של רעשי הסביבה.
האוזניות מגיעות עם שירותי Alexa, Siri וגם גוגל אסיסטנט וניתן במגע האצבע להפעיל את הפקודות הקוליות או באמצעות פקודות קוליות כמובן. כמו כן ניתן לחייג בדרך הזו, לבדוק את מזג האוויר, להפעיל את השיר האהוב ועוד.
ה- Elite 7 pro קטנות יותר ב- 16% מהדגם הקודם, במשקל של 5.4 גרם, וגם הסוללה המשולבת באוזניות תוכננה מחדש. עד 9 שעות שימוש באוזניות ובסה"כ 35 שעות עם נרתיק הטעינה עם ANC פעיל ועד 42 שעות ללא ANC. טעינה מהירה של 5 דקות תאפשר להשתמש עוד כשעה. האוזניות עמידות למים ואבק בתקן IP57. את האוזניות תוכלו לרכוש במחיר של 699 שקלים.