אסון בריו דה ז'נרו: עשרה בני אדם נהרגו ולפחות שלושה נפצעו בשריפה שפרצה היום (חמישי) במתחם האימונים של קבוצת הנוער של מועדון הכדורגל הברזילאי פלמנגו, אחד המועדונים המפוארים בעולם.
הדליקה פרצה במתחם האימונים בזמן שהשחקנים ישנו. מושל ריו, וילסון ויטצל, הכריז על שלושה ימי אבל לזכר הקורבנות.
צילום: אי.אף.פי
צילום: אי.אף.פי
צילום: אי.אף.פי
הדרבי הגדול של ריו, בין פלמנגו לפלומיננזה, שהיה אמור להיערך מחר במראקנה, נדחה. הגנרל המילטון מאורו, סגן נשיא ברזיל ואחד האוהדים היותר מפורסמים של הקבוצה, אמר: "כאוהד ואיש ספורט אני מביע סולידריות עם המשפחות, עם המועדון ועם האומה האדומה-שחורה (מדי הקבוצה), שאלוהים ינחם את כולנו".
כוכב ריאל מדריד, וינסיוס, שעבר לבלאנקוס מפלמנגו בעונה שעברה, אמר: "נזכר בלילות שביליתי במרכז האימונים, זה עושה לי צמרמורת". פלה, אגדת הכדורגל הברזילאית ואחד הכדורגלנים הגדולים אי פעם, צייץ בחשבון הטוויטר שלו: "היום שלי החל עם החדשות על אודות השריפה במתחם האימונים של פלמנגו – מקום שבו אנשים צעירים רדפו אחרי החלומות שלהם. יום עצוב מאוד לכדורגל הברזילאי".
Meu dia começou com as notícias sobre o incêndio no CT do @Flamengo - um lugar onde jovens perseguem seus sonhos. É um dia muito triste para o futebol brasileiro. https://t.co/yQ3XmyxehS
— Pelé (@Pele) February 8, 2019
העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!