גיסתו של עופר קלדרון: "אנחנו מקבלים הודעות נאצה"

שרון קלדרון חושפת כי המשפחה מתמודדת עם מתקפה ברשת מאז מסיבת העיתונאים בשיבא • "מסתבר שאנשים בעלי דעה פוליטית מצד ספציפי סובלים מבעיות שמיעה" • עוד הוסיפה: "לא את כולכם אני אוהבת, ועדיין מאחלת לכם רק טוב"

הצהרת משפחת קלדרון: "מקבלי ההחלטות - אל תעצרו!". צילום: יהושע יוסף

מאז מסיבת העיתונאים בבית החולים שיבא, בני משפחת קלדרון סופגים ביקורת חריפה ותגובות קשות ברשתות החברתיות. שרון קלדרון, גיסתו של עופר קלדרון ששוחרר לאחרונה משבי חמאס, חשפה את היקף ההתקפות עליהם והבהירה כי ההצהרה שנמסרה נכתבה על ידה בלבד, ללא מעורבות חיצונית.

הצהרת משפחת קלדרון: "מקבלי ההחלטות - אל תעצרו!", צילום: יהושע יוסף

"למי שפספס (מסתבר שאנשים בעלי דעה פוליטית מצד ספציפי סובלים מבעיות שמיעה), אנחנו חוטפים הרבה ביקורת והודעות קשות על ההצהרה לתקשורת שערכנו היום", כתבה קלדרון. "אז אני מבהירה:
א. אני כתבתי את ההצהרה (חוץ מהתודה לי, שניסן הוסיף), ולא אף גורם חיצוני או קיצוני.
ב. כפי שאתם רואים, הודנו לכוחות הביטחון ולמשפחותיהם, למשפחות הנופלים ולעם ישראל.
ג. הודנו לנשיא צרפת, כי הוא באמת עשה למעננו הרבה.
לא כל דבר צריך להיעשות ברעש וצלצולים, ואין לי צורך להודות למי שלא מגיע לו".

קלדרון התייחסה גם להודעות האישיות הפוגעניות שקיבלה: "למה הודעות נאצה בפרטי? למה זה טוב?" היא ציטטה את דבריו של ניסן קלדרון, שקרא לאנשים להעריך את יקיריהם לפני שיהיה מאוחר מדי: "אל תחכו שאהוביכם ייעלמו מחייכם, אם לתקופת זמן או לנצח. תגידו להם שאתם אוהבים אותם".

עופר קלדרון וילדיו, צילום: ללא

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר