מסעדות ישראל בכוננות תפריטי חורף

שפים רבים שואבים השראה ממזג האוויר ומשיקים תפריטי חורף חמים ומנחמים • וגם: בראנצ'ים חדשים ברחבי הארץ • חדשות האוכל

אוסבוקו ופירה בסיטרה // צילום: יונתן בן חיים

החורף שמכה בנו במלוא עוצמתו בשבועות האחרונים העניק השראה ללא מעט שפים, אנשי קולינריה ובעלי מסעדות שהשיקו בימים האחרונים תפריטי חורף עם מאכלים חמים ומנחמים המבוססים על מרקים, קדרות ושאר מזון מנחם. לצד זאת, פסטיבלים רבים הושקו וכמובן גם לא מעט בראנצ'ים חדשים ברחבי הארץ. ריכזנו עבורכם את העדכונים המרכזיים וכל מה שחשוב שתדעו. תהנו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר