במרכז "נא לגעת" בנמל יפו, במסעדה העונה לשם ”BlackOut” התקיים אמש (שני) חלקו השני של אירוע קולינרי יוצא דופן וחריג בנוף הקולינריה הישראלי, במסגרתו מגיע שף מפורסם למסעדה, המעסיקה עיוורים ולקוי ראייה, ומכין ארוחה בהתאם לחזון שלו.
פרויקט "שף מתארח" הנערך בשיתוף עם יקב תבור מביא למסעדה הייחודית, בה הסועדים אוכלים בחושך מוחלט, ארבעה שפים מפורסמים ומעמת אותם עם האתגר המסקרן של לבשל מנות חדשות לחלוטין שהסועדים כלל לא יוכלו לראות אלא רק לחוש ולטעום.
הערב בו אנו התארחנו אמש היה השני בסדרת הארוחות והוביל אותו שף מסעדת רוברטה וינצ'י, עידו פיינר. את סדרת הערבים פתח לפני כחודש השף רז רהב (OCD) ובערבים הבאים יקחו חלק השפית שיראל ברגר (OPA) והשף עינב אזגורי (קפה נורדוי).
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו