אבי לוי מכין קוסקוס. צילום: יוני ריקנר

פודיז ואוהבי מוזיקה? אתם חייבים להכיר את הפסטיבלים המסקרנים האלו

"Show & Chef" ייפתח ב-18 באוגוסט במועדוני זאפה, וישלב בין מופעים של אמנים כמו אלון עדר, גידי גוב ושלומי סרנגה עם שפים דוגמת אביעד פלד, אביבית פריאל ואבי לוי, שיכינו תפריט מותאם לכל מופע • וגם: הפסטיבל הפתח תקוואי שתוכלו למצוא בו עשרות סוגי בירות עם דוכני בשר

אחרי שהפך למסורת, פסטיבל "Show & Chef", שמציע מפגשי פסגה של כמה מהאמנים והשפים המובילים והגדולים בישראל, חוזר זו הפעם השישית – וייצא לדרך ב-18 באוגוסט במועדוני זאפה.

שילוב המוזיקה והאוכל שבלב הפסטיבל הפכו אותו לכזה שגם אוהבי המוזיקה וגם הפודיז יוכלו ליהנות ממנו, וזאת בזאת חוויה קולינרית-תרבותית ייחודית שתשלב את שני הבילויים המבוקשים ביותר בערב אחד.

מועדון זאפה תל אביב (ארכיון), צילום: גיל קרמר


כחלק מהפסטיבל יתקיימו יותר מ-20 ערבים ייחודיים שיחברו בין שפים אורחים מסגנונות, טעמים ומטבחים שונים, יחד עם מוזיקאים בולטים – כשכל תפריט יכלול מנת שף שנבחרו על ידי השפים בהתאמה לכל מופע.

הפסטיבל ייפתח ב-18 באוגוסט בזאפה תל אביב עם מופע שיכלול את הפרויקט של רביבו ואת השפית ג'קי אזולאי, כשהחיבור ביניהם ימשיך גם למחרת באותו המקום. בין החיבורים המסקרנים הנוספים ניתן למצוא את חיים משה כמופע המוזיקלי עם השף שאול בן אדרת ("התרנגול הכחול"), שיאחדו כוחות ב-21 באוגוסט בזאפה חיפה; אלון עדר יופיע במופע פסנתר וגיטרה כשהשף אביעד פלד ("פרא") יהיה אמון על התפריט, ב-20 באוגוסט בזאפה תל אביב; החצר האחורית כמופע המוזיקלי עם השפית אבישג לוי ("אייבי"), שישתתפו ב-6 בספטמבר בזאפה חיפה; גידי גוב יופיע ב-20 בספטמבר בזאפה הרצליה, בזמן שהשפית אביבית פריאל ("אוזוריה") תהיה אחראית על התפריט; שלומי סרנגה יופיע ב-9 בספטמבר בזאפה ירושלים, כשהשף אבי לוי ("המוציא") ישתתף גם הוא באירוע, ועוד רבים ומוצלחים אחרים.

אלון עדר, צילום: אורית פניני

חובבי בשר ובירות? זה בשבילכם

פתח תקוואים? יש לנו חדשות טובות עבורכם: ב-29-28 באוגוסט יתקיים בפארק יצחק אוחיון בעיר פסטיבל הבירה של פתח תקווה, שיכלול עשרות דוכני בירה והופעות של אמנים כמו אביב גפן, להקת טיפקס, שרית חדד ועוד.

עשרות סוגי בירה שונים מישראל יחכו לקהל שיגיע לפסטיבל, כשלצדם יוכלו, לראשונה בפסטיבל, גם אוהבי הבשר ליהנות, כשלצד סוגי הבירה יועמדו עשרות דוכני בשר (בעלי תעודת הכשר של הרבנות), שיכללו, בין היתר, אסאדו, נקניקיות ייחודיות, סטייקים, בשר מעושן ועוד. הכניסה לפסטיבל מותנית ברישום מראש והחל מגיל 18, כשעלות הכניסה עומדת על 10 שקלים.

פסטיבל הבירה של פתח תקווה (ארכיון), צילום: באדיבות עיריית פתח תקווה

רמי גרינברג, ראש עיריית פתח תקווה, מסר: "זוהי מסורת בפתח תקווה לקיים את פסטיבל הבירה בחודש אוגוסט ולאפשר לתושבי ותושבות העיר לבלות וליהנות מבירה טובה וממוזיקה מצוינת. מדי שנה מגיעים לפסטיבל אלפי אנשים חובבי תרבות הבירה והקולינריה וחובבי מוזיקה, תושבי העיר ואורחים. בצל אירוע המלחמה והתפילה לשובם של החטופים והחטופות, נקיים את האירוע לרווחת כלל התושבים והאורחים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...