סלט אורז ותפוז של יוסי שטרית
קצת אורז, תפוזים, פירות יבשים והרבה הרבה ירק - השף יוסי שטרית משתף במתכון לסלט קליל עם חומר הגלם שככל הראה כבר יש לכם בבית.
מקלובה של מנאל איסמעיל
השפית מנאל איסמעיל חשפה בפנינו את המתכון למקלובה שעוברת במשפחתה במשך דורות. שיהיה בתיאבון.
פלפלים ממולאים של אבי ביטון
השף אבי ביטון שיתף אותנו במתכון לסיר הממולאים שלו. את המילוי הוא מכין בין היתר מאורז בסמטי, בשר טחון והרבה עשבי תבלין.
עלי גפן ממולאים של "גבר עם סלים"
הבלוגר והמתכונאי, אלון שונוואלד ("גבר עם סלים"), שיתף אותנו במתכון שלו לעלי גפן ממולאים. "לגלגל עלי גפן זאת אמנם עבודה, אבל העבודה הזו שווה במיוחד בזכות המחמאות שתקצרו עליה ובזכות הטעם האלוהי המנחם שיעטוף לכם את הפה בזמן שתמשיכו להגניב עוד ממולא ועוד ממולא", הוא אומר.
כדורי סופלי אבי סינקלר
השף אבי סינקלר ממסעדת LA PIEDRA האיטלקית הירושלמית חלק איתנו מתכון מצוין למעדן האיטלקי שעשוי מכדורי ריזוטו מטוגנים ופריכים שממולאים בגבינת מוצרלה. תודו לנו אחר כך.
ריזוטו דגים צבעוני של עידו אלקיים
השף עידו אלקיים, שמוביל את מסעדת CONMIGO הכשרה במודיעין, שיתף אותנו במתכון לריזוטו דגים עם פלפלים, קישואים וזעפרן.
מג'דרה של יהלומה לוי
עם עדשים משני סוגים והמון בצל, השפית יהלומה לוי לימדה אותנו להכין מג'דרה כמו שהיא נוהגת לעשות בבית.
ריזוטו כתום אופיר וידבסקי
השף אופיר וידבסקי משתף במתכון לריזוטו בגרסה קצת שונה ממה שאנחנו מכירים עם דלעת, ערמונים, מרווה ופרמזן.