אמנם כבר אוקטובר וזה חודש שבדרך כלל מאפיין כבר את הכניסה לתוך החורף, אבל לא כך המצב בשנים האחרונות, בין אם מדובר במשבר האקלים ובין אם סתם שיקרו לנו. בכל מקרה, עדיין חם אז אנחנו עדיין בקטע של קינוחי קיץ, ובדיוק לשם כך הגענו ל"שטפן", התל אביבי, שידוע בקינוחיו האוסטרים והגלידות המעולות, כדי לטעום את האייס קנודל, גרסה קיצית וגלידתית לקינוח האוסטרי המסורתי, או אם תרצו - כופתאת גלידה.
על הדרך, שוחחנו עם שטפן מאכר על שלל נושאים ואכלנו לא מעט, כרגיל.
טשרניחובסקי 21 תל אביב