אכלנו קינוח שמזכיר לנו את הקור האירופי בחום התל אביבי

הגענו לבייקרי-גלסרי "שטפן" כדי לגוון קצת יותר הקינוחים שאנחנו מעמיסים על בסיס קבוע • במוקד: אייס קנודל, גרסה גלידתית לכופתה האוסטרית, ולא יכולנו לוותר על פאי תפוחים מסורתי (ועל עוד כמה דברים)

צילום: גיל קרמר

אמנם כבר אוקטובר וזה חודש שבדרך כלל מאפיין כבר את הכניסה לתוך החורף, אבל לא כך המצב בשנים האחרונות, בין אם מדובר במשבר האקלים ובין אם סתם שיקרו לנו. בכל מקרה, עדיין חם אז אנחנו עדיין בקטע של קינוחי קיץ, ובדיוק לשם כך הגענו ל"שטפן", התל אביבי, שידוע בקינוחיו האוסטרים והגלידות המעולות, כדי לטעום את האייס קנודל, גרסה קיצית וגלידתית לקינוח האוסטרי המסורתי, או אם תרצו - כופתאת גלידה.

על הדרך, שוחחנו עם שטפן מאכר על שלל נושאים ואכלנו לא מעט, כרגיל.

טשרניחובסקי 21 תל אביב

קנודלים בשטפן, צילום: יהונתן בן חיים
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר