Loading...

צילום: רן שאולי

האם המסעדה החדשה של אוהד לוי שווה נסיעה לאילת?

התשובה היא כן • השף, שהוביל בעברו את מסעדת הסושיאל קלאב והצ'יקטי בתל אביב ואף כיכב בריאלטי האוכל "המסעדה הבאה", עזב לערבה ופתח מסעדה מסקרנת במיוחד, MAMO • הלוקיישן מפתיע והתפריט לא אופייני לעיר, יצאנו לטעום ולדבר איתו קצת

השף אוהד לוי כיכב בעונת הבכורה (והיחידה עד כה) של תוכנית הריאליטי "המסעדה הבאה", עד שהפתיע ופרש בחצי הגמר למרות שהיה אחד הפייבוריטים לזכיה. רבים מהצופים הופתעו מהיכולות שלו אבל מי שאכל את האוכל שלו במסעדות כמו הצ'יקטי, הסושיאל קלאב או רבות אחרות, כלל לא הופתע.

לא מזמן הוא עזב את המרכז עם משפחתו, עבר לגור בערבה, השתקע באזור והתאהב בו. כעת הוא פותח באילת את המסעדה הראשונה שלו. תכירו את MAMO. המסעדה קרויה על שם סבו האילתי של לוי, שהיה דמות אילתית מפורסמת ואף נחשב לאחד ממקימי העיר.

מדובר בבר מסעדה עם אוכל ים תיכוני, קוקטיילים, יינות והמון אוכל שכל כולו על טהרת חומרי הגלם של אילת והערבה. המון מהאוכל במקום נעשה בעבודת יד. דברים כמו דגים מעושנים, נקניקים, ירקות מותססים ולחמים. הירקות גם כן מהאזור (מה שאפשר) וכך גם הדגים והבשרים.

כתובת: רחוב אגמונים 10, אילת. מלון STAY.
טלפון: 0552216062
זמני פעילות: ימים שני עד שבת בשעות 19:00 עד אחרון הלקוחות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...