אם אתם פנויים וברשותכם התקציב הנכון לכך, באמצע מאי תוכלו להגיע לאחת הארוחות היותר מסקרנות שהיו פה לאחרונה. מדובר במעין מפגש "ראש בראש" בין שני שפים מהמוצלחים שיש לנו פה - רז רהב (OCD) ותומר טל (ג'ורג' וג'ון).
שני השפים, שנכנסו עם מסעדותיהן לעשירייה הראשונה בדירוג המסעדות היוקרתי "פיפטי בסט" שבוחן את המסעדות הטובות ביותר במזרח התיכון, יארחו אחד את השני לשני ערבים בלבד, אחד בכל מסעדה, עם תפריט סגור, בחסות המותג "סן פלגרינו".
התפריט, אגב, כולל מנות כמו רביולי ענק ממולא גבינת עיזים, חצילים שרופים וחלמון, על קונסומה של מגי שרופות, ו-טרטר טלה בין שני טווילים של קמח חומוס וקימל, חומס ירוק מוחמץ ואילי שמן וזעתר יבש.
"אני ורזי חווינו מעין עדנה מחודשת של מערכת יחסית ב50 בסט של סן פלגרינו", סיפר תומר טל. "שתי מסעדות סמוכות יחסית זו לזו ממוקמות בטופ טן של התחרות הנחשקת הזו. תמיד פרגנו לעבודה שכל אחד מאיתנו משקיע באוכל, תמיד היו בנינו יחסי חברות ושכנות מעולים- בשנה האחרונה זה התעצם. מאחרורי הקלעים של האירוח המשותף הזה אנחנו מוצאים את עצמנו עובדים על תפריטים שהם חלומות משותפים שלנו- בג'ורג' וג'ון ארוחה שנתפרה למידות המקום וללקוחות שפוקדים אותה, בOCD עם תפריט טעימות ייחודי שיאפשר לשנינו לצאת למחוזות נחשקים גם כן.
לכל אחד מאיתנו סגנון ייחודי, שיטות וטכניקות מעניינות- המפגש שלנו בבניית התפריטים היה כל כך מסקרן והעלה המון ניצוצות של יצירה"
עלות הארוחה: 650 שקלים
14-15.5.22
להזמנות לחצו כאן