צפו: ליהיא גרינר נגד מקס סטוק

הכוכבת התעצבנה כשהתבקשה לשלם על צנצנת ששברה בחנות, והעלתה סרטון שיימינג זועם • "יש פה כמה ממורמרות... אני רוצה שירות לקוחות טוב"

צילום: גדעון מרקוביץ' // ליהיא גרינר

שברת שילמת? לא אם זה תלוי בליהיא גרינר: כמו שסיפרנו לכם, גרינר מצאה עצמה בכותרות לפני כשנה לאחר שהעליבה בסרטון אינסטגרם שוטר תנועה שעצר אותה, והיום (רביעי) היא פותחת חזית חדשה מול קופאית מקס סטוק שביקשה לחייב אותה על מוצר ששברה. 

ליהיא גרינר נגד מקס סטוק

בסטורי ארוך שהעלתה לאינסטגרם, גרינר מספרת כי הגיעה לסניף מקס סטוק בגבעתיים וביקשה לרכוש כמה דברים, ביניהם מספר צנצנות. 

כשעמדה כבר בקופה התנפצה אחת הצנצנות וגרינר נתבקשה לשלם את עלותה, שישה שקלים, על ידי המוכרת. 

את גרינר הבקשה עצבנה, והיא מיהרה לחלוק עם עוקביה את דעתה בנושא מבלי לחסוך במילים קשות. 

"שש שקל, זול טילים. נפל. זה החוקים. נשברה צנצנת בשש שקל", זעמה גרינר בסרטון, כשהיא מקפידה להדגיש מספר פעמים את עלות הצנצנת כדי להוכיח את הקטנוניות שחשה כשנתבקשה לשלם עבורה. "אנשים צריכים להבין איך להתנהג ללקוחות", הסבירה ועקצה: "במקס סטוק גבעתיים יש כמה ממורמרות". 

• ליהיא גרינר: "אני חסרת טאקט רק לאנשים מפגרים"

• "שמה הטוב של ליהיא גרינר אינו הפקר"

• ליהיא גרינר על פרשת השוטר: "אני מאוד מתחרטת"

"נשבר בטעות. לא לחייב לקוח. דברים קורים, זה הפרינציפ, ואני עם תינוקת", התעקשה כשהסבירה מדוע החליטה בסופו של דבר לנטוש את החנות מבלי לשלם על הצנצנת השבורה או לקנות את שאר דברים שתכננה לרכוש. "לא קונה כלום. השארתי הכל על הרצפה עם הזכוכיות... אני אשנה את החוקים", הבטיחה והסבירה כמה שנאה את הפלצנות האמריקנית בחנויות, אך כמה חשובה חווית השירות מצד הלקוח, כמו שהייתה מקבלת שם. 

• בית המשפט עשה הנחת סלב לליהיא גרינר?

"אני אשלם על זה מיי אס. דונט פ** וויז מי. אני אספר על כולם, על כל האנשים החרא", הבטיחה ועדכנה את עוקביה כי היא בדרך לסניף הדואר. ספוילר: הביקור עבר בהצלחה.



 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר