בשעות האחרונות מתפרסמים ברשת הטיקטוק סרטונים המראים חמושים בדואים מסתובבים בשטח בית ספר, כשהם נושאים כלי נשק רבים - בעיקר רובי סער מסוג M16 וקלאצניקוב. רבים מכלי הנשק טעונים עם מחסנית תחמושת.
תיעוד מטריד: תצוגת נשקים בבית ספר בנגב
על פי זיהוי שם המשתמש באפליקציה, מדובר באנשים ממשפחת אבו רקייק, ובית הספר המדובר הוא בית הספר היסודי בשכונה 14 בתל שבע. הרקע להתקהלות החמושה הזו טרם ידוע.

הסרטונים נראים כמעין מפגן כוח של המשפחה. נציין כי במקביל לפרסום הסרטונים מבית הספר בתל שבע, עלו לרשת הטיקטוק סרטונים בעלי אופי דומה - מפגני כוח של חמושים באתרים שונים, ככל הנראה מדובר בחמולה או קבוצה אחרת.

ייתכן שיש קשר בין האירועים השונים, ומדובר במעין מפגני ראווה או התגרות מצד שתי הקבוצות, אולם נכון לשלב זה אין מידע מוסמך שיאשש או יספק הסברים.
ממשטרת ישראל נמסר: "אנו רואים בחומרה כל שימוש בנשק וירי המבוצע בניגוד לחוק. בעקבות התיעוד החלה בדיקה משטרתית במטרה להתחקות אחר מבצעי העבירה ולמצות עמם את הדין. נמשיך במאבק הנחוש והבלתי מתפשר נגד עבירות הנשק, ביישובי החברה הערבית ובכל מקום אחר, הכל בכדי לשמור על שלום הציבור וביטחונו".