לייב פייסבוק ומסוק במקום ביקור הורים: גולני וגבעתי קיבלו כומתה

לוחמי גולני וגבעתי סיימו את מסע הכומתה כשההורים צופים בהם בשידור חי ברשת עקב התפשטות נגיף הקורונה • והיה גם מי שביצע מחווה חריגה

לוחמי גולני במסע הכומתה \ צילום: חטיבת גולני - הדף הרשמי

טירוני חטיבות גולני וגבעתי קיבלו היום (חמישי) את הכומתה החומה והסגולה, בתום מסע כומתה מפרך, ולראשונה בלי ההורים שנוהגים לעודד אותם ברגעים האחרונים והמרגשים. בשל התפרצות נגיף הקורונה נאסר על ההורים להגיע לסיום מסע הכומתה, והם נאלצו לצפות באירועים המרגשים מרחוק.

סיום מסע הכומתה של חטיבת גולני צילום: מהפייסבוק של חטיבת גולני

בשתי החטיבות מצאו פתרון על מנת לשתף את ההורים באירוע, בדמות שידור המסע בפייסבוק לייב. גם בגולני וגם בגבעתי שידרו את סיום מסע הכומתה ומתן הכומתות ללוחמים החדשים בשידור חי, כשההורים צופים מרחוק בבניהם הנרגשים.

המסוק שהמריא במיוחד עבור חיילי גולני
המסוק שהמריא במיוחד עבור חיילי גולני

 

כצפוי, השידורים החיים זכו לפופולריות חריגה בהיקפה לעמודים של חטיבת גבעתי וחטיבת גולני. ההורים כתבו בהמוניהם ללוחמים ברכות ואיחולים. "קורונה יקרה, אומנם מנעת מאיתנו לקחת חלק בטקס. אבל את הלב והאהבה לא תצליח לקחת אוהבים אתכם", כתבה ענת ברוך. "ה' ישמור את כולכם ואת נכדנו היקר ינוני ובהצלחה בהמשך", איחלה הסבתא בתיה אוחנונה בעמוד של חטיבת גבעתי. "בהצלחה לדור הבא של הלוחמים הגיבורים של צה"ל", כתב מני רזון בעמוד של חטיבת גולני.

והיה מי שלא הצליח להתאפק ממחוות גם בשטח. כמה הורים משקיעים במיוחד העלו מסוק לאוויר מעל מסע הכומתה שבו כתבו: "מחזור אוג' 19, המשפחות מצדיעות לכם בגאווה", בצבעים של החטיבה החומה כמובן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר