צילום: אמיר מנחם // אבטיח צרוב של שיראל ברגר

ארוחות סודיות בביתם של השפים המובילים בישראל

השפים המובילים בארץ פותחים את בתיהם ומזמינים את הקהל לארוחות שף חד פעמיות • זהות השף תיחשף 10 ימים לפני הארוחה

גם השנה, השפים המובילים בארץ פותחים את בתיהם ומזמינים את הקהל לארוחות שף חד פעמיות. כל חודש יארחו בביתם השפים ארוחת ערב במסגרת פרויקט Casa S. Pellegrino.

השפים יארחו מספר סועדים מצומצם לחוויה קולינארית כשכל חודש יארח בביתו שף אחר לשני סבבים של ארוחות ערב. כל ארוחה תהיה מוגבלת לכ-15 איש ועלות הארוחה היא 350 שקלים לאדם. השנה הפרויקט יחשוף את שמות השפים המארחים רק 10 ימים לפני הארוחה, ויהיה ניתן לקבל פרטים ולרכוש את הכרטיסים באתר Blend כך שכדאי לעקוב.

הארוחות יכללו לא פחות משבע מנות הכוללות פתיחים, מנות ראשונות, מנות עיקריות וקינוחים לצד יינות היוקרה של יקב סגל ומותג המים סן פלגרינו. הסועדים יאכלו מהתפריט העשיר ומגוון אותו הגה השף, לצד הצצה לביתו ולסודותיו הפרטיים במטבח.

שנה שעברה היו אלו השפים מאיר אדוני, שאול בן אדרל, אוראל קמחי ודיויד פרנקל שהשתתפו בפרויקט, כשכל הכרטיסים נרכשו רגעים לאחר הפרסום.

שיראל ברגר // צילום: אמיר מנחם

הארוחה הראשונה תתקיים בתאריך 21.5 על ידי השפית שיראל ברגר, בעלת מסעדת אופא הטבעונית. הארוחות יתקיימו בשני סבבים, בשעות 18.00-20.00 וסבב שני בשעות 0.00-22.00. המנות של שיראל מתמחות בבישול של ירקות ופירות תוך שימוש בטכניקות בישול של המטבח הקלאסי והמודרני.

ברגר בחרה לבסס את ארוחת הערב על פירות העונה והמנות הבולטות בתפריט יהיו מנת שזיף המשלבת שלוש טכניקות של שזיף מבושל, שזיף אחרי תהליך התססה ושזיף נע, טאקו ליצ'י מותסס, תפוח מעושן שעבר תהליך של המלחה, בישול ארוך וייבוש ואגס מקורמל עם מלפפון צרוב שהושרה במי חלב מקדמיה יחד עם חומץ אגסים ועלי צרוויל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...