לוי-אבקסיס: מחויבים לאזרחים

להבדיל מאחרים, אנחנו מחויבים לבריאות הציבור, לרווחה, לחינוך, לשוויון ולצמצום הפערים • פרויקט מיוחד - פניה אחרונה למתלבטים

צילום: יוסי זליגר // לוי-אבקסיס בפתיחת הקמפיין ,
צילום: יוסי זליגר // לוי-אבקסיס בפתיחת הקמפיין

גשר מחויבת לכם, אזרחי המדינה. אנחנו מחויבים לבריאות הציבור, לרווחה, לחינוך, לשוויון ולצמצום הפערים, להקלת העול הבלתי נסבל של יוקר המחיה וכן, גם לדיור בר השגה ולפתרון הפקקים הבלתי נסבלים בכבישים.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:57
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:57
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions off, selected
    • default, selected

    להבדיל מאחרים, אנחנו לא נשכח את דיירי וזכאי הדיור הציבורי ואת המשפחות החד הוריות, ונדאג לקצבאות הזיקנה והנכות ולהפסקת שוד כספי הביטוח הלאומי על ידי האוצר. יש לנו עמדות גם לגבי השבת ושמירה על מדינת ישראל יהודית ודמוקרטית, עם הגנה מלאה על בתי המשפט ועל שלטון החוק.

    אבל כולם בעד זה, אומרים לנו. מה מייחד אתכם? וחוץ מזה - אתם שמאל או ימין? ביבי או גנץ? נכון, זה נורא מעניין, אבל לנו יש התחייבויות קודמות - התחייבויות לאזרחים. נמשיך ונאמר שאנחנו לא שמאל ולא ימין, לא ביבי או גנץ. אנחנו הגשר של האזרחים לממסד, לשירותים האזרחיים והחברתיים.

    פניה אחרונה למתלבטים - פרויקט מיוחד

    נתניהו: יכולים לסמוך רק על עצמנו

    כחלון: בחירות על החיים עצמם

    גנץ: באנו לשרת אתכם

    לוי-אבקסיס: מחויבים לאזרחים

    גבאי: תנו קול לשינוי

    זנדברג: אל תפחדו לחלום

    פרץ: חיזוק מימין לנתניהו

    ליברמן: עקרונות לפני כיסאות

    בנט: נמשיך לחולל מהפכות

    פייגלין: להחזיר את האומץ

    עודה: נחבר את מה שהוחרב

    שחאדה: שוויון מהותי, לא בכאילו

     

    כן, כולם מדברים על זה - אבל אין מפלגה אחת ששמה את זה בראש סולם העדיפויות. אצל כולן זה מס שפתיים - בגשר זו המהות. מלבד גשר, אין מפלגה אחת בישראל שמוכנה לפרק קואליציה בגלל קריסת מערכת הבריאות, בגלל הדאגה לקצבאות, בגלל העמקת הפערים בחברה. 

    אנחנו נעשה את זה אם הממשלה לא תפעל בתחומים אלה. נדרוש מכל מי שרוצה להרכיב ממשלה, משמאל או מימין, למנות את אורלי לוי לשרת הבריאות של ישראל עם תקציב מתאים וכלים לביצוע.

    נדרוש שגשר תהיה גורם קובע בכל העניינים החברתיים, ואם לא, הוא לא ירכיב קואליציה ולא יהיה ראש ממשלה. כי אנחנו מחויבים - מחויבים לאזרחים.

    הכותרת היא יו"ר גשר, אורלי לוי-אבקסיס

    העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

    טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

    כדאי להכיר