חברת ברילה המוכרת בישראל בעיקר בזכות הפסטות ורטבי הפסטות שהיא מוכרת כאן, דיווחה שתשיק בינואר 2019 ממרח שוקולד ואגוזי לוז תחת השם Pan di Stelle.
ברילה, שרוצה לתת מענה לממרח הנוטלה, שמגיע גם הוא מארץ המגף, מעוניינת לתפוס חלק מנתח השוק של חברת "פררו" שמייצרת את ממרח השוקולד-לוז כמו גם את הפרלינים המפורסמים פררו רושה.
ממרח השוקולד החדש של ברילה מגיע עם בשורה תזונתית ואקולוגית היות והוא איננו מכיל שמן דקל - כפי שקיים אצל המתחרים. הצורך לספק את הביקוש לשמן הדקל בתעשיית המזון והקוסמטיקה גורם לכריתת יערות גשם לטובת שתילת עצי דקל, ובעקבות כך לנזק סביבתי.
חברת ברילה ציינה גם כי בכוונתה לשים דגש על כמויות הסוכר והשומן הרווי בממרח החדש, כאשר טרם הוברר עד כמה הן יהיו פחותות מאלו הקיימות בנוטלה.
עוגיות Pan di Stelle ואילוסטרציה של אריזת הממרח החדש // צילום מסך: lapaginadeglisconti
עוד התברר לגבי הממרח החדש כי הוא יכיל אגוזי לוז המגיעים מאיטליה ואת פירורי עוגיות הכוכבים Pan di Stelle המפורסמות של המותג, שהעניקו לו גם את שמו. המוצר יימכר בצנצנות של 330 גרם, בעלות מכסה אלומיניום, במקום פלסטיק – כדי להפחית נזק אקולוגי.
למרות הסקרנות הגדולה, הצרכנים הישראלים ייאלצו להמתין בסבלנות עד להגעת המוצר לארץ. חברת ברילה ישראל מסרה כי כרגע אין בכוונתה להביא את המוצר לארץ. אך מי שבכוונתו להגיע לאיטליה החל מחודש ינואר הקרוב מוזמן להביא איתו את המוצר כמתנה הכי מוערכת למשפחה וחברים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו