אביב ושותפיו. עבדו שנה על הקונספט // דרור עינב // אביב ושותפיו. עבדו שנה על הקונספט

טום אביב פותח מסעדת המבורגר

זוכה מאסטר שף נכנס לטרנד שהולך כל כך טוב בארץ עם Fat Cow - בוצ'ר-בורגר שיפתח ביולי • כאן מתרכזים בעיקר בבשר

שפים שפותחים מסעדות המבורגר הפך להיות דבר שבשגרה אצלנו, בין אם מדובר בסוסו אנד סאנס של עומר מילר או ההמבורגרים של שגב משה. כעת שחקן נוסף נכנס למשוואה, זוכה מאסטר שף, טום אביב והבעלים של המסעדה האיטלקית קוקו במבינו, שפותח את ה- Fat Cow - בוצ'ר-בורגר בחודש יולי

מה שאולי שונה במקרה הזה מאחרים הוא שכאן אביב החליט לתת כבוד יוצא דופן לקציצה האהובה, בקונספט ה- .Slow Food מה שאומר תפריט מצומצם בלי הרבה תוספות על הקציצה, ויכלול המבורגר , צ'יזבורגר עם גאודה, דיסטרקטד -  המבורגר מפורק הכולל בתוכו פונדו גבינות צ'דר לבנה וכתומה, ג'ק דניאלס ובירה גינס וכריך עוף.

התפריט נבנה על ידי טום אביב בשותפות הקצב שגיא טריגר (טריגר בוצ'ר אנד בר שרונה מרקט) עם השותפים אורי רז (קוקו במבינו, פיאצה, סושיאל קלאב, ריפאבליק) ואיתי ביטון (קוקו במבינו, פיאצה).

תהליך הפיתוח של המקום וההמבורגר ארך שנה, במהלכה נסעו השותפים למסע קולינארי בלונדון לצורך קבלת ההשראה.

המקום ייפתח במתחם ירמיהו בתל אביב ונולד מתוך חלום להביא לסועד הישראלי מקום המגיש המבורגר של קצב, אשר יושתת על איכות קציצה איכותית ותפריט מאוד מצומצם. 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...