תמונת המחשה (למצולמים אין קשר לידיעה) // צילום: מירי צחי

צפו: ה"שבאבניקים" כבשו את פורים

בכל רחבי הארץ נצפו דתיים, חילונים וחרדים שהתחפשו לדמויות מהסדרה הפופולרית. להם הצטרף גם רמיקס מעולה שמאיים להפוך ללהיט. סטטיק ובן אל, מאחוריכם

כמידי שנה הופך פורים ליום שבו התחפושות מספרות את אירועי השנה החולפת. האירועים האקטואליים שהיו מקבלים צורה מוחשית ומצחיקה והפרשיות של הפוליטיקה הופכות לבדיחה משעשעת על חשבון כולנו. סטטיק ובן אל וספיידרמן, לצד אביגדור ליברמן ובנימין נתניהו, הציפו את רחובות הערים ברחבי הארץ. 

ברחוב החרדי, בניגוד לזה החילוני, שולטים לרוב התחפושות המסורתיות – מרדכי היהודי, אסתר המלכה וכדומה. להם כן ניתן להוסיף סיפורים אקטואליים שנוגעים לעולם החרדי. כך, נצפו ילדים שהתחפשו לעבודות הרכבת בשבת ועוד. 

במפתיע אחת התחפושות שנראו בערים רבות היו של דמויות מהסדרה "שבאבניקים" ששודרה עד לא מזמן בהוט. אומנם, טלוויזיה אין לחרדים, אך נדמה שאין אחד שלא מדבר על סדרת הטלוויזיה, והדבר מתבטא בתחפושות. הדתיים והחילונים, שכמובן גם הם צפו בסדרה, לא פספסו את הטרנד המתגבש ויצרו תחפושת בדמותם של גדליה ויתר הדמויות בסדרה.

במספר ריאיונות לאחרונה סיפרו כוכבים הסדרה כי הם מתקבלים בערים החרדיות כגיבורים, זאת למרות שמדובר בסדרה חרדית. סלפי, בדיחות ואפילו בקשת ברכות מקבלות את פניהם כשהם מגיעים לערים כדוגמת בני ברק או ירושלים.

האהבה הגדולה לסדרה, שלא נשארה בקרב צופי "הוט", התגלגלה גם לרשתות החברתיות. הזמר החרדי עמירן דביר החליט לקחת את הנושא צעד אחד קדימה. יחד עם המעבד שרולי ברוכנר ואורי לייזרוביץ', הלא הוא גדליה מ"שבבניקים" יצר את השיר "אין כמו גדליה" שמסתמן כלהיט במגזר החרדי. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...