על רקע מבצע "מגן וחץ" בעזה, שהחל הלילה (בין שני לשלישי), בתי המלון וחברות תיירות מציעים לתושבי הדרום הנחות מיוחדות. ריכזנו עבורכם ב"ישראל היום" את ההצעות המובילות של החברות הגדולות, כך שאם אתם זכאים, תוכלו לצאת לחופשה בהנחה משמעותית של מאות שקלים ויותר.
רשת מלונות אפריקה ישראל תעניק לתושבי הדרום ועוטף עזה 20% הנחה לאירוח במגוון מלונות הרשת הפרוסים ברחבי הארץ: קראון פלזה תל-אביב, קראון פלזה סיטי סנטר עזריאלי, Vert ירושלים, Vert אילת, Vert ים המלח, Vert לגון נתניה, אינדיגו תל-אביב, ביי ויו חיפה ועוד. ניתן להזמין דרך המוקד *3993 או באתר החברה.
רשת מלונות jacob תעניק גם היא 20% הנחה לאירוח במגוון מלונות הרשת הפרוסים ברחבי הארץ: סי לייף נהריה, ריזורט חדרה, ג'ייקוב טבריה, ג'ייקוב אילת, בת שבע ירושלים ושינקין תל אביב. ההנחה תקפה בהצגת תעודה מזהה של תושב עוטף עזה. ניתן להזמין ישירות במוקד ההזמנות *6367.
מלונות הרברט סמואל ברחבי הארץ (אוקיינוס סוויטס הרצליה, אופרה תל אביב, דה הרברט תל אביב, הרברט סמואל ירושלים, מילוס ים המלח, הוד ים המלח, הריף אילת ושנגרילה אילת), מעניקים לתושבי עוטף עזה והדרום (כולל אשקלון), 20% הנחה על בסיס האירוח שיוזמן. הנחה זהה של 20% תינתן גם לאורחים שיגיעו מהדרום למלונות אורכידאה אילת ואורכידאה תל אביב.
מלונות סטאי תל אביב וסטאי כנרת יעניקו הנחה של 15% לתושבי עוטף עזה והדרום. ההנחות יינתנו בהצגת תעודת זהות בקבלה. להזמנות במרכז ההזמנות בלבד כוכבית 2505 (סטאי כוכבית 2506).
חברת "מנו ספנות", מציעה הנחה מיוחדת לתושבי הדרום, בגובה של 20%, שתינתן על שתי ההפלגות הקרובות של ה"קראון איריס": הפלגת סופשבוע מיום חמישי 11 במאי ל-3 לילות ללימסול בקפריסין והפלגת אמצע שבוע מיום ראשון 14 במאי ל-4 לילות לרודוס ולאגיוס ניקולאוס בכרתים.
ההנחה תקפה על מגוון החדרים באוניה. בהצגת תעודה מזהה של תושבי העוטף כולל הערים: אשדוד, באר שבע, אשקלון, שדרות וכל הישובים באזור.
ישראייר תעניק 100 דולר הנחה למזמינים חבילות נופש לחו״ל. (הזמנה של מינימום 450 דולר לאדם). כמו כן ישראייר תעניק 200 שקלים הנחה לכל הזמנה לחבילת נופש באילת. ההטבה תקפה מהיום ועד 15.5 בהצגת תעודה מזהה ליציאות בחודשים מאי ויוני.
מלון lear Sense בגדרה מציע 15% הנחה בהזמנה ישירה למלון לתושבי העוטף על חדרים וחבילת ספא (הכוללת עיסוי וארוחת בוקר במתחם הספא שבמלון) במחיר מיוחד של 399 שקלים לאדם במקום 450 שקלים. בהזמנה טלפונית בלבד: 08-6680088, תוקף ההטבה עד סוף מאי 2023.
קולקציית מלונות בראון מציעה לתושבי הדרום להתארח במלונות בראון אילת, בראון לייטהאוס אילת ובראון רד סי במחיר מיוחד של 500 שקלים לחדר, כולל ילד חינם, על בסיס לינה וארוחת בוקר, או בהנחה של 35% במלונות בראון בתל אביב ובירושלים, ביניהם לייטהאוס תל אביב, בראון ברוט, בראון בובו, בראון מחנה יהודה ובראון JLM ממילא. ההנחות תקפות בהצגת תעודה מזהה של תושב העוטף או יישובי הדרום. להזמנות ישירות במוקד ההזמנות של בראון: *9646.
רשת מלונות ישראל קנדה מעניקה לתושבי עוטף עזה 20% הנחה לאירוח במגוון מלונות הרשת, הפרוסים ברחבי הארץ : נופי גונן בגליל, לייקהאוס כנרת, פליי סי פורט נמל תל אביב, ווסט חוף הצוק, פליי מידטאון תל אביב, enjoy ים המלח, פליי אילת. ההנחה תקפה על כל מרכבי החדר בהצגת תעודה מזהה של תושב עוטף עזה. ניתן להזמין ישירות באתר החברה או במרכז ההזמנות 9297*.
במלון נובה אילת מרשת מלונות אטלס יוצאים במבצע מיוחד לתושבי הדרום, במחיר של 465 שקלים לזוג כולל ארוחת בוקר. ילדים בתוספת של 120 שקלים בהצגת ת. מזהה. להזמנות 08-6382432. בתוקף היום ומחר 9-10.5.
ברשת מלונות מטיילים יעניקו לתושבי הדרום הנחה של 20% לאירוח במלונות הרשת השונים בצפון ובערבה. ההנחה מותנית בהצגת תעודה מזהה של תושב העוטף במלון. ניתן להזמין דרך המוקד ודרך האתר www.travelhotels.co.il.
מלון מטרופוליטן בתל אביב קורא לתושבי עוטף עזה, המעוניינים להגיע למספר ימי התרעננות במרכז, בעקבות המתיחות הביטחונית בדרום להתארח בבית המלון ולהנות ממגוון השירותים שמציע. הלינה על בסיס מקום פנוי בבית המלון וכוללת חצי פנסיון. במעמד הפניה חובה להציג ת.ז עם ספח המעיד על מקום המגורים. לפרטים נוספים והרשמה: Reserve@hotelmetropolitan.co.il
גם ברשת מלונות אוליב ורימונים מצטרפים לתמיכה הגורפת בתושבי עוטף עזה ומעניקים הנחה משמעותית של 30% לאירוח במלונות הרשת השונים בתל אביב, ירושלים, דריה על שפת הכנרת, נהריה, רגבה, גלבוע ועוד. ההנחה מותנית בהצגת תעודה מזהה של תושב העוטף במלון. ניתן להזמין דרך המוקד הטלפוני 6333*.
מלון מגדלה בכנרת מחזק את תושבי הדרום ועוטף עזה ומעניק 20% הנחה לאירוח במלון. ההנחה תקפה בהצגת תעודה מזהה של תושב עוטף עזה. ההנחה תקפה על כל מרכיבי האירוח. ניתן להזמין ישירות מול מחלקת ההזמנות במלון בטלפון: 04-6209900
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו