טיסה על חשבון הבית: נוסע נורבגי הצליח לטוס ממינכן לשבדיה ללא כרטיס טיסה ואולי אף חמור מכך - כאשר הוא חמוש בסכין, כך אישרה המשטרה המקומית לאתר הבילד הגרמני.
הנוסע בן ה-39 הצליח להצמד לנוסעים אחרים ולעבור את שער העלייה למטוס בנמל התעופה במינכן, כך לפי הדיווח באתר החדשות הגרמני. האירוע התרחש לפני כשבוע וחצי, בארבעה באוגוסט, בנמל התעופה השני בגודלו בגרמניה.
במקרה הראשון שבו ניסה אותו אדם לעלות למטוס ללא כרטיס, הנוסע נתפס כיוון שהמטוס היה מלא לחלוטין ולא היה לו מושב. בפעם השנייה כאמור, הוא הצליח ואף טס לשבדיה ללא כרטיס טיסה.
המשטרה השבדית חשדה בנוסע שלאחר הנחיתה ניסה לטוס בחזרה למינכן. כאשר בדקו אותו, הם גילו סכין עם להב באורך של כ-10 ס״מ, אך לפי הפרסום, הם טענו כי הוא לא היווה איום.
במשטרת גרמניה התייחסו לאירוע בתגובה לתקשורת המקומית: ״אנו בודקים כיצד הצליח הנוסע לעקוף את בדיקת כרטיס העלייה האוטומטית לפני הבידוק הביטחוני. חברת התעופה בודקת גם את בדיקת כרטיס העלייה למטוס בשערי העלייה למטוס, שם היא אחראית על הבדיקה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו