חברת התעופה אתיחאד מאבו דאבי מציעה אפשרות מעניינת למי שייבחר לטוס איתה בדרך ליעד רחוק עם עצירה באבו דאבי. התכנית של חברת התעופה נקראת "Stopover", ובמסגרתה, כל מי שיטוס עם החברה עם עצירת ביניים באמירות ייהנה מעד שני לילות בחינם במלון 3 או 4 כוכבים.
איך זה עובד? במידה ותרצו לטוס לדוגמה לתאילנד, תוכלו לפצל את הטיסה לשלושה קטעים, מתל אביב לאבו דאבי, מאבו דאבי לתאילנד ומתאילנד בחזרה לישראל, בין הטיסה למתל אביב לאבו דאבי לטיסה מאבו דאבי לתאילנד אתם יכולים לבחור להמתין שני לילות באמירות וכך בעצם תקבלו שני לילות בחינם מחברת התעופה.
חשוב לראות ולוודא מראש אם המלונות זמינים, חשוב לדעת שכל הטיסות אמורות להיות עם אתיחאד ולוודא שעברתם על כל ההוראות שמפורטות כאן.
בנוסף, אם תרצו להישאר יותר זמן באבו דאבי וליהנות ממלונות בדרגת 4-5 כוכבים, גם זאת אפשרות מעניינת. באתיחאד יציעו לנוסעיהם לילה שני בחינם ועבור כל שאר הלילות, הנוסעים של החברה ישלמו מחיר מיוחד עבור לקוחות חברת התעופה.
ההצעה של חברת התעופה קיימת כבר תקופה ארוכה, אך במהלך תקופת הקורונה הייתה פחות רלוונטית לישראלים ובכלל, בעיקר בשל העובדה שהרבה מדינות לא קיבלו תיירים. כעת, כאשר תאילנד, הודו ומדינות נוספות נפתחות לקהל הישראלי, מדובר באפשרות זולה, נוחה ומעניינת ליהנות משני יעדים בטיול אחד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו