האירוע החל ברגעים אלו וטים קוק עלה לבמה לשאת את דברי הפתיחה.
בתחילת דבריו מציג טים קוק את שירות הטלוויזיה של אפל הכולל גם הפקות מקור עתירות ממון. טום הנקס מככב לצד כוכבי הוליווד רבים בסדרות העתידיות של אפל.
ללא המתנה ארוכה מדי, מציג טים קוק את ההפתעה שדיברנו עליה - אייפד חדש.
האייפד יגיע עם המעבד החדש A15 לצד מצלמת 12 צגה פיקסל חדשה ומשופרת.
האייפד יעלה 329 דולר ויהיה זמין כבר בשבוע הבא.
גם אייפד מיני חדש עלה על הבמה, פורמט שככל הנראה הצליח לאפל והאייפד מיני החדש נראה נהדר עם עיצוב מרובע הדומה לעיצוב האייפון. גודל המסך הוא 8.3 אינץ' והוא יגיע בארבעה צבעים.
לראשונה תציג אפל כניסת USB C במכשיר iOS שלה כאשר האייפד מיני החדש יצוייד בכניסה כזו לצד מצלמת 12 מגה פיקסל כמו באייפד הרגיל. המכשיר גם יצוייד ברכיב 5G שיאפשר לו כיסוי אינטרנט גם בדרכים. האייפד מיני החדש יימכר בשבוע הבא במחיר התחלתי של 499 דולר
מייד לאחר מכן הוצג השעון החדש. אפל ווטש סדרה 7:
השעון החדש מגיע עם מסך גדול יותר הודות לשוליים קטנים יותר כשהוא מצויד בזכוכית חסינה במיוחד לדברי אפל.
גם מהירות השעון ויחס הטעינה שלו משופרים והוא יגיע בחמישה צבעים רגילים, 3 דגמי פלדת אל חלד ושני דגמי טיטניום.
מחיר השעון החדש יחל ב-399 דולר והוא יהיה זמין בהמשך הסתיו. או במילים אחרות לא באופן מיידי.
לאחר הצגת השעון, הגיע טים קוק למנה העיקרית לשמה התכנסנו כאן הערב והציג את משפחת האייפונים החדשה:
האייפון החדש שהוצג הוא הפשוט מבין כולם - האייפון 13 ולצידו גרסת המיני עם מעבד A15 ביוניק החדש ומסך משופר.
הדבר הראשון שניתן להבחין בו זו המגרעת הקטנה מעט יותר מאשר בדגם הקודם.
הדגם הרגיל מצויד במסך משופר בגודל של 6.1 אינץ' ואילו דגם המיני מגיע עם מסך בגודל 5.4 אינץ'. שני המסכים מגיעים עם פאנל OLED איכותי.
המצלמה בשני האייפונים היא בעלת שני חיישנים אבל אפל שיפרה אותם בצורה משמעותית והכניסה שינויים בעיקר בתחום צילום הווידאו עם מצב "סינמטי" מרשים.
אייפון מיני יעלה 699 דולר בארה"ב ואילו האייפון 13 יעלה 799 דולר
מייד לאחריו הוצגו הדגמים הבכירים: האייפון 13 פרו והאייפון 13 פרו מקס.
השיפור הראשון מגיע במסך: Super Retina XDR אשר מגיע עם תדר של 120 הרץ, ובהירות מסך של 1200 ניטס.
גם המצלמה שופרה כאשר כל חיישן משתפר בדרכו. חיישן הטלה-פוטו עם זום אופטי כפול 6, חיישן המאקרו שמגיע הפעם בתוך העדשה הסופר רחבה וחיישן LIDAR מרכזי. גם צילום הווידאו שופר.
סוללה משופרת, מצלמה אחת: אפל מכריזה על אייפון 16e החדש, והוא לא זול בכלל
אפל צפויה להשיק מחר את אייפון Se 4: ההשערות, הספקולציות ומה שידוע עד כה
פרסומת | דור ההמשך: בוגרי נבחרות המדעים מגדלים את מדעני העתיד
לאחר ההבטחה של טראמפ: אפל וגוגל החזירו את טיקטוק לחנויות האפליקציות בארה"ב
דיווח בחו"ל: אפל מתכננת להיכנס לתחום פיתוח רובוטים דמויי אדם
האייפון 13 פרו הרגיל יעלה 999 דולר בנפח הבסיסי של 128 גיגה ואילו דגם המקס יעלה כ-100 דולר נוספים. הפעם נוספה גם אופציה למכשיר עם זיכרון פנימי של 1 טרה בייט.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו