הבוקר, דיווחים במזרח התיכון ובבריטניה סיפרו כי פול פוגבה, הכוכב של מנצ'סטר יונייטד ונבחרת צרפת, החליט לפרוש מהמדים הלאומיים בעקבות ההתבטאות של הנשיא עמנואל מקרון.
על פי הדיווחים, פוגבה החליט על הצעד הדרסטי לאחר שנשיא צרפת, הצהיר כי “האסלאם הוא המקור של הטרור בעולם”. ואם זה לא מספיק, מסתבר שפוגבה גם ממש לא אהב את החלטת הממשלה, להוקיר את זכרו של המורה שראשו נערף אחרי שפרסם קריקטורות פוגעניות של הנביא מוחמד.
מספר שעות לאחר מכן, הקשר הצרפתי, זוכה גביע העולם בקיץ 2018 הכחיש את הידיעות ברשתות החברתיות כאשר העלה צילום מסך של הדיווחים וכתב 'פייק ניוז'.
Highest paid footballer @ManUtd 's @paulpogba performing Umrah or the Lesser Pilgrimage at Kaaba, Mecca Saudi Arabia on day 1 of #Ramadan pic.twitter.com/7imrzlmJ7U
— Yassin Juma (@Yassinjuma) May 28, 2017
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו