סטיב קלארק: "יש לישראל שחקנים מסוכנים"

מאמן סקוטלנד הזהיר מפני שאננות לפני המשחק מחר בנתניה (רביעי, 21:45): "זו נבחרת טובה, כל המשחקים שלנו איתם היו צמודים"

צילום: רויטרס // קלארק. "לא סיימנו את העבודה"

נבחרת ישראל תארח מחר (רביעי, 21:45) את סקוטלנד למשחק במסגרת ליגת האומות. הסקוטים מגיעים במצב רוח חיובי אחרי שהעפילו ליורו, למרות ההפסד לסלובקיה בליגת האומות. לפני המפגש בנתניה מאמן האורחת סטיב קלארק דיבר במסיבת העיתונאים והזהיר מפני שאננות מול הנבחרת של רוטנשטיינר: "ישראל נבחרת טובה עם שחקנים מסוכנים".

"כל המשחקים עם ישראל לאחרונה היו צמודים", אמר קלארק, "כמובן האחרון שהסתיים לאחר דו-קרב פנדלים. לפני כן סיימנו ב-1:1 והשניים הקודמים הסתיימו בניצחון בהפרש של שער אחד לכל קבוצה, אז אנחנו מצפים לערב קשוח. אני יודע שכולם ממשיכים להמעיט בערכם ואומרים שהם לא הנבחרת הכי חזקה בבית שלנו, אבל זו נבחרת טובה עם שחקנים מסוכנים.

המאמן הוסיף: "אנחנו לא נסחפים בגלל שעלינו ליורו. אנחנו לא חושבים שסיימנו את העבודה ואנחנו חייבים להמשיך להשתפר. בנינו סגל טוב ואפשר לראות איך השחקנים משחקים ביחד, וזה דבר חשוב מאוד. הביטחון נבנה אבל הפסדנו את המשחק האחרון, אז אנחנו צריכים לנצח את הבא ולהמשיך להתקדם".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר