מנצ'סטר סיטי ניצחה 0:1 בלונדון את קריסטל פאלאס והקטינה את הפער מהמוליכה שוב לשתי נקודות. החבורה של פפ גווארדיולה המשיכה את המומנטום הנהדר לאחר שמייקל אוליסה שגה עם עבירה ברחבה על אילקאי גונדואן בדקה ה-78. ארלינג הולאנד (שער 28 העונה) לא נכשל מהנקודה הלבנה וקבע את תוצאת המשחק.
איך שגלגל מסתובב לו.ב-27 באוגוסט ליברפול חגגה ערב היסטורי אחרי שהביסה 0:9 את בורנמות'. סיבוב שלם עבר, האדומים פעם אחר פעם בועטים בדלי, והיום (שבת) הפסידו לאותה בורנמות' 1:0, שמבחינתה השיגה את הנקמה שלה העונה.
בדקה ה-28 הגיע שער הניצחון של הקבוצה, שעלתה מעל הקו האדום וניצבת כעת במקום ה-16, מרגליו של פיליפ בילינג. ליברפול, ששלטה במשחק והגיעה ללא מעט מצבים, קיבלה הזדמנות פז לחזור למשחק אחרי נגיעת יד ברחבה, אבל מוחמד סלאח לקח את הכדור והחמיץ ברשלנות את הפנדל.
דווקא אחרי ה-0:7 על מנצ'סטר יונייטד, ואחרי ארבעה ניצחונות בששת משחקיה האחרונים, ליברפול שוב ירדה מנוצחת מכר הדשא, ופספסה צ'אנס אדיר להתמקם במקום הרביעי על חשבון טוטנהאם - עם אותן מספר נקודות. כרגע היא נותרה על 42, מרחק 3 נקודות מהתרנגולים, והיא יכולה לבוא בטענות רק לעצמה. לא משנה איך העונה הזו תיגמר, ליברפול תיקח ממנה בעיקר דברים שליליים.
צ'לסי השלימה שבוע חלומי עם 1:3 בחוץ על לסטר. בן צ'ילוול, כבש לאורחים בדקה ה-11. פאטסון דאקה ירה פנימה (39) וקבע שוויון אך בתוספת הזמן של המחצית הראשונה האברץ החזיר את היתרון לבלוז ומתאו קובאצ'יץ' הבקיע את השלישי בדקה ה-77. ואוט פאס הבלגי הותיר את לסטר בעשרה שחקנים אחרי שקיבל צהוב שני (87).
טוטנהאם התאוששה עם 2:3 על נוטינגהאם פורסט ופתחה פער של שש נקודות על פני ליברפול בקרב על המקום הרביעי. הארי קיין הבקיע ראשון בדקה ה-19 והכפיל בפנדל (35). סון הוסיף (62) מבישול של רישרליסון. ג'ו ווראל צימק (79). בתוספת הזמן פורסטר הציל פנדל של אנדרה אייו.
במשחקים נוספים: אברטון - ברנטפורד 0:1, לידס - ברייטון 2:2.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו