סבסטיאן האלר כיכב בניצחון דורטמונד 0:2 על באייר לברקוזן

אחרי שהחלים מסרטן, החלוץ פתח לראשונה בהרכב והיה מעורב בשני השערים של קבוצתו • הפער מהמוליכה באיירן מינכן: שלוש נקודות בלבד • שאלקה וקלן נפרדו ב-0:0

האלר (בצהוב). חוזר לעצמו, צילום: רויטרס

המחזור ה-18 של הבונדסליגה הסתיים הערב (ראשון) עם שני משחקים מסקרנים: ברוסיה דורטמונד ניצחה 0:2 את באייר לברקוזן. מוקדם יותר נפרדו שאלקה וקלן בתיקו ללא שערים.

באייר לברקוזן – ברוסיה דורטמונד 2:0

הצהובים-שחורים שעדיין מושלמים מתחילת השנה האזרחית החדשה, חזרו למקום הרביעי ונמצאים במרחק שלוש נקודות בלבד אחרי המוליכה באיירן מינכן. גרגור קובל סיפק הופעה מצוינת בין הקורות ומנע מהמארחת לכבוש, כשבצד השני סבסטיאן האלר פתח לראשונה בהרכב ובדקה ה-33 פתח רגליים באומנות וסידר לקארים אדיימי את שער היתרון.

לברקוזן המשיכה ללחוץ בתקווה להפוך ולהאריך את רצף הניצחונות בליגה לשישה, אבל בדקה ה-53 מריוס וולף העביר רוחב מצד ימין והבלם אדמונד טפסובה כבש לשערו הוא.

ג'וד בלינגהאם. עוד משחק מצוין, צילום: רויטרס

שאלקה - פ.צ. קלן 0:0

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אחרי שסחטה מהמוליכה באיירן מינכן נקודה בחוץ, אפשר היה לצפות מקלן שתצליח לגבור על נועלת הטבלה. אבל המציאות הוכיחה אחרת, והתישים אפילו לא בעטו למסגרת. המארחת אמנם קטעה רצף של שלושה הפסדים, אבל זה כנראה לא ינחם אותה לאור העובדה שהיא כבר ארבעה מחזורים לא מנצחת ומסתכלת מלמטה על הקו האדום, שרחוק ממנה שש נקודות. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר