פחות מיממה לאחר הדחתה של נבחרת ספרד בדו קרב פנדלים בפעם השלישית ברציפות בטורניר גדול, וגם היום (רביעי) במדינה מתקשים להתאושש מההפסד 3:0 למרוקו, אחרי תצוגה פנטסטית של יאסין בונו.
הדמיון לשמינית הגמר ב-2018 מתסכל מאוד את התקשורת המקומית, וב"מארקה" דווח שבהתאחדות הכדורגל המקומית מצפים מלואיס אנריקה לקחת אחריות על הכישלון ולהודיע על סיום תפקידו: "חזרנו למה שקרה לפני ארבע שנים, כאילו אנחנו עדיין במוסקבה".
האם מרוקו תצליח להמשיך ולהפתיע? כל העדכונים מחכים לכם בערוץ הטלגרם המיוחד
"הוא הגיע אחרי המונדיאל ברוסיה, והכדורגל לא התפתח מאז, הוא באותו המצב", נכתב, "בהתאחדות מודים ששום דבר לא השתנה בארבע השנים האחרונות".
ספרד לא ניצחה משחק נוקאאוט בגביע העולם מאז הגמר בשנת 2010, וכעת האמון של ההתאחדות במאמן הלאומי "כבר לא מה שהיה. בכדורגל אתה חי מתוצאה לתוצאה, והפעם היא לא הייתה טובה". עוד הוסיפו שמספר אירועים שהתרחשו במחנה האימונים יצרו ריחוק בין הצדדים.
אנריקה למעשה סיים את חוזהו (שתוקפו פג בסוף 2022), וכעת בהתאחדות מצפים שהוא יהיה זה שייקח אחריות. לטענתם, במקרי עבר כאשר הנבחרת לא הצליחה, היה זה המאמן שהודיע על סיום תפקידו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו