בשורות עצובות. שחקן נבחרת לטביה והיורוליג לשעבר, יאניס טימה, נמצא מת בכניסה לבניין מגורים במוסקבה שברוסיה. על פי הדיווחים, הלטבי בן ה-32 התאבד.
לצידו של טימה נמצא מכשיר הטלפון שלו, ובו בקשות של השחקן לאחר מותו. על פי ההערכות, טימה שם קץ לחייו לאחר הפרידה מאשתו, הזמרת האוקראינית אנה סדוקובה, שעזבה אותו.
בנוסף, השחקן פרסם לאחרונה סרטונים בחשבון האינסטגרם שלו שבהם שפך את ליבו ודיבר על כאביו האישיים בעקבות אותה פרידה. בין היתר, האשים את סדוקובה שבחרה בכסף ולא באהבתם.
טימה שיחק ארבע עונות ביורוליג בעבר - עונה אחת בבאסקוניה, אחת באולימפיאקוס ושתי עונות בחימקי. עונת השיא שלו הייתה 2019/20 כשהעמיד ממוצעים של 15.5 נקודות, 3.1 ריבאונדים ו-2 אסיסטים בחימקי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו💔🙏🏽 We are all shocked and saddened to learn the tragic news, that our former player, Janis Timma has passed away at the age of 32.
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) December 17, 2024
We will always remember him for his kind heart and his smile.
Wishing to his family and his loved t strength and peace during this time of… pic.twitter.com/M3wzcz3bDj