לאחר התבוסה הכואבת במדריד בשבוע שעבר, מכבי תל אביב תשוב הערב (רביעי) להיכל מנורה מבטחים, ששם תארח את פרטיזן בלגרד במסגרת המחזור ה-18 של המפעל.
בשורות הקבוצה הסרבית משחק זו השנה השנייה ים מדר, שיערוך את הופעת הבכורה שלו כשחקן אורח נגד מכבי תל אביב ביורוליג.
רגע לפני ההתמודדות, התפנה פורוורד הקבוצה הסרבית וחברו הקרוב של מדר, אלן סמאילגיץ', לשיחה עם "ישראל היום" וסיפר על ההתפתחות והשיפור המטאורי שמציג הגארד הישראלי העונה במפעל.
״אנחנו רגילים לשחק באולמות כאלה כי האולם הביתי שלנו הוא כזה, רק שהקהל שלנו עוד יותר רועש ותומך. יהיה לנו קשה בלי התמיכה של הקהל שלנו אבל נצטרך להתמודד עם זה״.
״הוא השתפר מאוד והדברים מתחברים לו בצורה נהדרת השנה. הוא התבגר והשתפר המון מאז העונה שעברה והוכיח לכולם שהוא יכול לשחק ברמות הגבוהות ביותר. הוא מוכיח כל שבוע שהוא יכול לשחק ביורוליג ולהיות דומיננטי״.
״אני לא חושב, הוא לא מתרגש מכלום, הוא מסוג השחקנים שלא מתרגשים מקהל ואני בטוח שהוא יסתדר בקלות״.
״יש למכבי שחקנים טובים מאוד, נצטרך להגביל אותם כמו שהתאמנו. הם קבוצת ריבאונד ההתקפה הטובה ביורוליג וזה כלי חשוב שנצטרך לנטרל להם״.
״נשמור את זה כסוד, תראו הערב מה אנחנו מתכננים, זאת הפתעה״.
״יהיה קרב קשה וצמוד, מי שתשחק עם יותר אנרגיות ותבצע את שיטת המשחק שלה תצליח להשיג יתרון ולנצח״.