אולסטאר 2018: ג'יימס וקרי נבחרו לקפטנים

ע"פ השיטה החדשה הכוכבים ירכיבו שתי נבחרות לא לפי חלוקה של מזרח ומערב

קרי מול ג'יימס. כעת יצטרכו לבחור על דעת עצמם את החמישיות // קרי מול ג'יימס. כעת יצטרכו לבחור על דעת עצמם את החמישיות

משחק האול סטאר של 2018 ייצא לדרך בעוד חודש פחות יום והלילה נקבעו שני השחקנים שיקבעו את הסגלים למשחק החגיגי, כך על פי הפורמט החדש.

באופן לא מפתיע השניים שקיבלו את מירב הקולות על ידי הקהל הם לברון ג'יימס וסטף קרי, הכוכבים של קליבלנד וגולדן סטייט. כעת על פי השינוי שחל השנה, השניים יבחרו את יתר השחקנים בסגל על דעת עצמם לפי עמדות ועל פי מי שקיבלו את מירב הקולות אחריהם וכך יוכלו ליצור מיקס בין המזרח והמערב ולזנוח את החלוקה המוכרת, כאשר ללברון ג'יימס תהיה הזכות לבחור ראשון משום שקיבל את מירב הקולות. 

הארבעה השחקנים הנוספים שנבחרו במזרח הם: דמאר דרוזן מטורנטו, קיירי ארווינג מבוסטון ג'ואל אמביד מפילדלפיה, יאניס אנטטוקמפו ממילווקי וג'ואל אמביד מפילדפיה.

מנגד, ארבעת השחקנים שנבחרו במערב הם: ג'יימס הארדן מיוסטון, קווין דוראנט מגולדן סטייט, ואנת'וני דיוויס ודמרקוס קאזינס מניו אורלינס. 

כאשר המחליפים לחמישיות הפוטנציאליות ייקבעו על ידי המאמנים ב-25 בינואר. 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר