מדליית זהב לזורק הדיסקוס הפראלימפי אלכסנדר אלכסיינקו

תוצאה של 28.11 מטר ושיא ישראלי חדש לספורטאי בגרנד פרי מרוקו • סימונה גורן קבעה גם היא שיא ישראלי חדש עם תוצאה של 5:36.11 דקות בריצת 1,500 מטרים

אור כתב ואלכסנדר אלכסיינקו , צילום: - צילמה גניה ברגר

זורק הדיסקוס הפראלימפי, אלכסנדר אלכסיינקו, מבית הלוחם חיפה, זכה במדליית הזהב לאחר שהשיג תוצאה של 28.11 מטר, וקבע גם שיא ישראלי חדש, בגרנד פרי שהחל בסוף השבוע במרוקו. 

עוד בתחרות, סימונה גורן, מבית הלוחם תל אביב, הצליחה לקבוע שיא ישראלי חדש עם התוצאה: 5:36.11 דקות בריצת 1,500 מטרים.

סימונה אמרה: "היה קרב פנימי בתחרות שלי מול עצמי. סיימתי בתחושה מעורבת, שיפרתי בחמש שניות את השיא האישי, אבל עדיין היו חסרות לי כמה שניות לתוצאה שקיוויתי להשיג. כל מה שרציתי זה לחזור למסלול ולעשות זאת שוב, רק קצת יותר מהר".

המשלחת למרוקו, צילום: גניה ברגר

יאיר ניזר, מבית הלוחם חיפה שבר שיא אישי בזריקת כידון, כשקבע 18.89 מטר וסיים את התחרות במקום השמיני. אבישי אלמקייס זרק דיסקוס למרחק 29.37 מטר והגיע למקום החמישי. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

כל אחד מארבעת הספורטאים מסווג בדרגת נכות שונה, בהתאם לסוג ולרמה של המגבלה. המאמן שמלווה את המשלחת הוא אור כתב, ראשת  המשלחת הינה גניה ברגר. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר