פלומין ימשיך בבית"ר ירושלים?

בבית"ר ירושלים מנסים למכור את הצרפתי יחד עם אנטואן קונטה ולוי גארסיה - במטרה לחסוך בעלויות הגבוהות • חוזהו הנמוך יחסית עשוי להשאירו

צילום: ברני ארדוב // פלומין. יישאר בבית וגן גם בעונה הקרובה?

יותר מחודש נותר עד לנעילת חלון ההעברות, אבל בבית"ר ירושלים חוששים כי לא יצליחו למכור עד אז את אנטואן קונטה ופרדי פלומין, דבר שיכול לפגוע בתוכנית הכלכלית של הקבוצה לקראת העונה הקרובה. המטרה במכירת השניים, מעבר להכנסת כספים לקופת המועדון, היתה כמובן גם לחסוך את משכורתם הגבוהה. 

גם את לוי גארסיה רוצים בבית"ר למכור, אבל בגלל שדורשים עליו סכומים מאוד גבוהים, ההתמקדות היא בפרידה מקונטה ופלומין, שבינתיים מתקבלות עליהם הצעות לא רלוונטיות.

עלות המעסיק של בית"ר על קונטה, פלומין וגארסיה יחד מוערכת בכ־4.5 מיליון שקלים בעונה. גם הישארות של שניים מהם תביא להוצאות מאוד גבוהות שבמועדון קיוו לחסוך.

על פי ההערכות, נראה שמתוך השלושה לפלומין יש את הסיכוי הכי גבוה להישאר, מפני שחוזהו יחסית נמוך לעומת קונטה וגארסיה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר