נשיא המדינה יצחק הרצוג על האלימות בספורט: "האירועים נוגדים את ערכי האנושות"

נשיא המדינה התארח באירוע מיוחד של ערכים בספורט ומרכזי הטניס בכפר סאג'ור שבגליל העליון • אני קורא מכן לכל האוהדים לכבד את כללי הספורט אליהם אנחנו צריכים לחתור"

נשיא המדינה יצחק הרצוג. צילום: חיים צח, לע"מ

נשיא המדינה יצחק הרצוג התייחס היום (רביעי) לאלימות במגרשי הספורט באירוע שיא של תוכנית "הד סטארט" במרכז הטניס בכפר סאג'ור שבגליל העליון: "כיוון שספורט הוא דבר חיובי, אני רוצה להתייחס ברגע הזה גם לבעיות שלו. לא מעט פעמים אנחנו רואים אלימות והתנהגות פסולה. לפני כמה ימים ראינו משחק כדורגל בין הקבוצות הפועל באר שבע ומכבי חיפה, שהייתה בו אלימות קיצונית ופסולה מן היסוד, המנוגדת לכל רוח של ספורט ונוגדת כל תפיסה של חברה בה בני אדם מתאפקים, מחבקים ומכבדים את התוצאה ואת השיפוט".

נשיא המדינה יצחק הרצוג בהתייחסות לאלימות בספורט | צלם: דותן גואטה, מקליט: אורי בוגזלו

הנשיא הוסיף: "אני קורא מכאן, מסאג׳ור, פה ילדות וילדים מכל הארץ באו לשחק טניס ונותנים לנו דוגמה עד כמה חשובים הערכים - לכל אוהדי הספורט והכדורגל לכבד את כללי הספורט, לכבד את ערכי הספורט, כי הם בסוף הערכים האמיתיים של האנושות ואנחנו צריכים לחתור אליהם יום יום שעה שעה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
הנשיא הרצוג עם אנדי רם ויוני ארליך, צילום: חיים צח, לע"מ
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר