באזל מגיעה הערב (ג') לבלומפילד עם מסדר פצועים, שאליו הצטרף אתמול הקפטן הארגנטינאי מתיאס דלגאדו, שכלל לא הגיע לישראל. גם מרק יאנקו וזדרבקו קוזמנוביץ' הפצועים לא יהיו בסגל. מי שדווקא אמור לפתוח הערב בהרכב של אלופת שווייץ ובמשחק הקודם עשה הרבה צרות לצהובים הוא המגן הימני הנהדר מיכאל לאנג.
בראיון ל"ישראל היום" סיפר לאנג: "היינו יותר טובים במשחק הראשון, אבל השוויון של זהבי בתוספת הזמן היה ממש רע עבורנו. עכשיו אנחנו חייבים לנצח".
מה קרה להגנה שלכם בדקה האחרונה?
"איבדנו כדור ונתנו למכבי מתנה קטנה. ידענו שערן זהבי תמיד יודע להיות במקום הנכון כדי להבקיע, והוא לא הגיע להרבה הזדמנויות במשחק הזה, אבל בכל זאת הבקיע פעמיים. נצטרך להיות יותר זהירים עכשיו".
מבחינתכם רק זהבי הוא שחקן המפתח של מכבי ת"א?
"גל אלברמן צד את העיניים שלי, אבל בסופו של דבר מי שכובש את השערים למכבי ת"א הוא בדרך כלל זהבי, כך שמבחינתנו הוא שחקן המפתח של מכבי ת"א. נצטרך להיזהר ממנו ומעוד כמה שחקנים, כי יש למכבי ת"א כמה שחקנים מהירים במיוחד בחלק ההתקפי. אנחנו קבוצה יותר טובה ותוצאת התיקו היתה חוסר מזל עבורנו".
מזג האוויר והאווירה החמה בבלומפילד ישפיעו עליכם?
"מזג האוויר שונה מאשר אצלנו, הרבה יותר חם, וגם האווירה תהיה חמה. לא שיחקתי בפעם הקודמת בישראל, אבל שמעתי סיפורים משאר השחקנים ואנחנו יודעים שנשחק באיצטדיון קטן עם אווירה טובה. אני אוהב את האמוציות במשחק ובוודאות יהיו הרבה אמוציות במשחק הזה. נהיה חייבים לשחק חכם, רגוע, ולנסות לנצח".
איך אתה רואה את הסיכויים של שתי הקבוצות?
"אם הם הצליחו להשיג תיקו אצלנו אז הסיכויים הם בוודאות לטובת מכבי ת"א. נצטרך לנצח את המשחק, זה לא הולך להיות קל ונצטרך לעבוד קשה. כרגע הסיכויים להעפיל לבתים הם לטובת מכבי, אבל אנחנו עדיין חושבים שאנחנו מסוגלים לעבור".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו