סנדי כהן האריך את חוזהו בבני הרצליה

כפי שפורסם לראשונה ב"ישראל היום", הפורוורד המתאזרח (26, 1.98 מ') ימשיך לעונה נוספת בקבוצה מהשרון * אבדיה: "האיש למשימות מיוחדות, שחקן ההגנה הטובה בליגה"

סנדי כהן. ההצגה ממשיכה, צילום: אלן שיבר

כפי שפורסם ב"ישראל היום", בני הרצליה הודיעה היום (שישי) על הארכת חוזהו של סנדי כהן לעונה הקרובה עם אופציה לעונה נוספת.

כהן (26, 1.98 מ') רשם העונה בליגה ממוצעים של 6.2 נקודות, 2.2 ריבאונדים ו-1.5 אסיסטים והיה אחד משחקני ההגנה המובילים בליגה. בגביע המדינה כהן סיים את משחקי חצי הגמר והגמר כשחקן עם מדד הפלוס מינוס הגבוה בכל משחק (פלוס 24 בחצי הגמר, פלוס 8 בגמר). בחצי הגמר קלע 14 נקודות והוסיף 5 ריבאונדים ובגמר קלע 9 נקודות ללא החטאה וקטף 6 ריבאונדים.

סנדי כהן. ממשיך בכחול, צילום: באדיבות בני הרצליה

המנהל המקצועי, זופי אבדיה: "סנדי הוא האיש של הקבוצה למשימות מיוחדות. אתה תמיד צריך שחקן כזה בקבוצה, ובעיני הוא שחקן ההגנה הטוב בליגה. אני מאמין גדול ביצירת המשכיות ומאוד שמח שהצלחנו לשמור על סנדי בקבוצה. שחקן חיובי ואטרקטיבי שעובד קשה, רעב להצלחות והוכיח בקריירה שלו שהוא מתעלה במאני טיים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מאמן הקבוצה, אורן אהרוני: "אני מאוד שמח שהצלחנו להשאיר את סנדי במועדון. בתכנית שלנו לבניית הקבוצה הצבנו לנו כמטרה ליצור כמה שיותר המשכיות. סנדי הוא שחקן מוכשר שעושה המון דברים שלא רואים בסטטיסטיקות והיה עוגן הגנתי עבורנו העונה. אני בטוח שנראה אותו השנה ממשיך להתקדם ולהצליח".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר