הגשמת חלום: אשתו של אבי ריקן יוצאת לדרך חדשה

אחרי המעבר לבית החדש, מעיין ריקן הוכיחה שוב שנשות הכדורגלנים יכולות לפתח קריירה משל עצמן, אפילו אם זה קורה במרתף • כל הפרטים בפנים

הצעת הנישואין לוורד מזרחי

בשנת 2024, נשות הכדורגלנים הן ממש לא הנשים של פעם שיושבות בבית או עושות קניות בזמן שבעלן הכדורגלן מכניס משכורות ענק לחשבון. הנשים כיום עוברות לקדמת הבמה.

דוגמא אחת לכך היא מעיין ריקן, אשתו של הכדורגלן אבי ריקן שירד העונה עם הפועל פתח תקווה לליגה הלאומית. עם צעד מפתיע במיוחד, מעיין לקחה את המושכות לידיה.

אחרי שעברו לבית שבנו בראשון לציון, מעיין שהיתה עד כה גורו בעולם הפילאטיס נמצאת בשלבים האחרונים בהכנות להקמת סטודיו פילאטיס במרתף ביתם המשותף.

העסק, ששמו "Mrs. Pilates by Maayan Rikan", הוא העסק הראשון של מעיין אחרי תקופה ארוכה כשכירה והגשמת חלום של שש שנים. הפתיחה הרשמית צפויה להתקיים בסוף החודש, ובכך תימשך המגמה ההולכת וגוברת של נשות הכדורגלנים שמפתחות קריירה עצמאית לצד בני הזוג.

סטודיו הפילאטיס של מעיין ריקן,
מעיין ריקן בפעולה. מגשימה חלום, צילום: .
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אבי ריקן. עסק חדש במרתף, צילום: דני מרון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר