באיירן מינכן החזירה אתמול את חובבי הכדורגל העולמי שני עשורים לאחור, כשהביסה 0:27 במשחק אימון את קבוצת החובבים רוטאך-אגן. האלופה הגרמנית לא ריחמה על היריבה, שפיגרה 18:0 כבר אחרי מחצית אחת ובסיום שייטה לניצחון אסטרונומי במשחק ההכנה הראשון שלה לעונת 2023/24.
Rottach-Egern are a 9th division team pic.twitter.com/reTAdsABPg
— Bayern & Football 🏆 (@MunichFanpage) July 18, 2023
זו לא הפעם הראשונה שבאיירן פוגשת את אותה קבוצת חובבים בה היא נוהגת להתעלל, כך מסתבר באופן קבוע: ב-2018 הביסה אותה 2:20, שנה מאוחר יותר הלוח הראה 0:23 במשחק הכנה.
Sadio Mané is so finished It’s not even funny anymore 😭😭😭😭😭😭 pic.twitter.com/Y24bsEvui4
— Bayern & Football 🏆 (@MunichFanpage) July 18, 2023
גם אתמול המאמן תומאס טוכל בחר לפתוח עם כל סוללת הכוכבים שלו, דבר שיצר תמיהה בקרב האוהדים והתקשורת. "באיירן שיחקה מול קבוצה מהליגה התשיעית", נכתב בעיתונות המקומית, "לא היה ברור מדוע כי למשחק הזה לא היה שום ערך ספורטיבי, זה לא היה משחק, רק מטווח משפיל. לא ברור מדוע שחקני באיירן היו צריכים את יום הגיבוש הזה..".
A 27-0 win vs. FC Rottach-Egern! 👏#packmas pic.twitter.com/jHQDQikgKR
— FC Bayern Munich (@FCBayernEN) July 18, 2023
כך או כך, הבווארים גם התחזקו אתמול לאחר שקים מין ג’ה, בלם נאפולי ונבחרת דרום קוריאה, חתם במועדון לחמש שנים אחרי שעבר תמורת 50 מיליון יורו מאלופת איטליה.